ESTETİK KARIN DOYURMUYOR

ESTETİK KARIN DOYURMUYOR

     Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın önceki gün Basın Mensuplarını bir Midibüse doldurup, şehir turu yaptırması esnasında konuştuğu ifadeler kamuoyu tarafından tepki toplarken, Başkan Yılmaz’ın estetik istiyoruz ısrarına vatandaşlardan “estetik karın doyurmuyor” cevabının gelmesine neden oldu.

 

       İSTİKLAL CADDESİ ORTADA

 

     Başkan Yılmaz’ın her yapacağı icraatta önce algı yaratıp, sivil inisiyatifi harekete geçirdikten sonra icraat yapmasına Samsun Şehrinin alışık olduğuna dikkat çeken vatandaşlar Başkan Yılmaz’ın İstiklal Caddesini trafiğe kapatırken de aynı algı operasyonunu yaptığını ama bugün İstiklal Caddesindeki esnafın tamamının kirasını ödemekte güçlük çektiğini bunun nedeninin de İstiklal Caddesinin araç trafiğine kapatılması olduğu ifade edildi.

 

               ESNAF VE GARiBAN DÜŞMANI MI?

 

      Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaptığı her icraatta ya esnafı mağdur ettiği ya da gariban insanları perişan ettiği ortada. Havaalanından şehre gelinceye kadar araç kirliliği olduğu yönündeki serzenişleri sonucunda o bölgede oturan fakir ve gariban insanların başlarını sokacak bir ev bulmakta zorluk çektikleri göz önüne alındığında, o binaların dış cephelerini yapabilmek için harcayacak paraları olup olmadığını sormak Başkan Yılmaz’ın aklına hiç gelmedi mi?

 

             MERCEDESLİ BELEDİYE BAŞKANLARI KiMLER

 

      Yusuf Ziya Yılmaz konuşmasında o binalara iskân ruhsatı veren Belediye Başkanlarına da gönderme yapmadan geçmedi. Yılmaz konuşmasında binalara yapı kullanma izni veren Başkanların Mercedesli olduklarını söylemesi akıllara acaba yanında oturan Turan Çakır’ı hiç görmedi mi? sorularını getirdi.

 

         GAZETECİLER DE SESLERİNİ ÇIKARMADILAR

 

       Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaptığı Basın Toplantısında Gazetecilerin yüzlerine baka, baka alt kademe Belediye Başkanlarına göndermeler yapmasına en ufak ses çıkarmayan gazetecilerin acaba neden sessiz kaldıkları da merak konusu olmuş durumda. Daha önceleri Yusuf Ziya Yılmaz’ın aleyhinde verip veriştiren gazetecilerin Yusuf Ziya Yılmaz’ın koluna girerek gezmelere katılmaları da gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum