ESNAFIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaaddin Sayın, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyesi esnafları İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Dernek başkanı Sayın, Başkan Demirtaş'a, " Bir önceki dönem başkanlığınız süresince yaptığınız başarılı çalışmalar sonrasında ilkadım halkı teveccüh gösterdi ve sizlere güvenini ortaya koydu.Bu yeni dönemde başarılı çalışmalarınızı sürdüreceğinize inanıyorum.Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına yeni görevinizde size başarılar diliyorum''dedi.

lkadim-belediyeis-03.JPG
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Nazik ziyaretlerinden dolayı dernek başkanımıza ve burada bulunan yönetim kurulunda oluşan esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. İlçemize ve insanımıza değer katan, ilçe ekonomimiz adına katma değer oluşturan bütün herkesle birlikte ilçemize güzellikler katmak için yola çıktık.Esnaflarımızla belirli bir anda değil her zaman yan yanayız, birlikteyiz. Elimizden geldiğince pazar esnafımıza destek olmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmeyi temenni ediyorum" dedi.

lkadim-belediyeis-04.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum