ESNAFA 2 MİLYON 587 BİN LİRA KAYNAK

ESNAFA 2 MİLYON 587 BİN LİRA KAYNAK
Havza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede tedbirleri kapsamında esnaf için Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında geliştirilen Esnaf Destek Paketinde yer alan işletme kredisi için 110 esnafın başvurduğunu bildirdi.

Havza Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede tedbirleri kapsamında esnaf için Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında geliştirilen Esnaf Destek Paketinde yer alan işletme kredisi için 110 esnafın başvurduğunu bildirdi.Büyük, yaptığı açıklamada, Esnaf Destek Paketi içinde yer alan işletme kredisi için başvuruların devam ettiğini söyledi.Bugüne kadar kooperatiflerine 110 esnafın başvurduğunu aktaran Büyük, "İşlemi tamamlanan 47 esnafımızda 2 milyon 587 bin lira kaynak kullandırıldı.

20200417-2-41956434-54016107.jpg

63 esnafımızın da işlemleri devam etmekte. Kooperatif olarak esnafımızın zor günlerinde yanında olabilmek için çalışmalarımıza ara vermeden ve hızlı bir şekilde devam ediyoruz." diye konuştu.Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli işletme kredisinden esnaf ve sanatkar odalarına kayıtlı esnaf ve sanatkarların yararlanabildiğine işaret eden Büyük, "Esnaf ve sanatkarların 25 bin lira limitli işletme kredisi kullandırılması amaçlanmaktadır. Kovid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde açıklanan desteklerin ve kredi ertelemelerinin esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.