ESKİ SAMSUNSPOR’LULAR FİNALİNDE BULUŞUYOR

ESKİ SAMSUNSPOR’LULAR FİNALİNDE BULUŞUYOR
Geçtiğimiz sezon'da Kırmızı beyazlı takımda Teknik direktörlük yapan tecrübe abidesi Yılmaz Vural ve Hüseyin Kalpar'ın yanı sıra çeşitli sezonlarda Samsunspor forması giyen bir çok futbolcular Ptt 1.lig Play-off maçında karşı karşıya geliyor.

 

ŞİMŞEKLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE SAMSUNSPOR'LU İSİMLER 
Geçmiş yıllar'da Samsunspor'un Teknik direktörlüğünü yapmış ve Kırmızı beyazlı formayı terletmiş bir çok isim Ptt 1.lig'de Play-off maçı için karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Bir dönem Kırmızı beyazlı takımda Teknik direktörlük yapmış Yılmaz Vural ve Hüseyin Kalpar Ptt 1.lig Play-off final maçında karşı karşıya geliyorlar. İki Teknik adamın Samsunspor’da bir dönem görev alması bir yana Kırmızı beyazlı formayı bir çok kez terleten Anıl Taşdemir, Abdülkadir Özgen, Burak Çalık, Murat Akyüz, Ahmet Burak Solakel Adanademirspor forması sahaya çıkıyor. 

 

ALANYASPOR'DAN 3 İSİM VAR 
Toplam'da bir sezon boyunca Kırmızı beyazlı formayı başarıyla terleten Sezer Özmen ve Sinan Özkan ise Alanyaspor ile Ptt 1.lig Play-off finalinde sahada yer alan isimler olacak. Her iki futbolcuda Samsunspor'da forma giymelerinin ardından kalitelerini ispatlamış ve ligde mücadele eden takımlara transfer olmuşlardır.  Her iki takımda da Samsunspor’da forma giymiş oyuncu sayısının bir hayli fazla olması geçmişte bu kulübün formasını giyen oyuncuların her zaman iyi seviyelere geldiğini bir kez daha gözler önüne seriyor.  NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.