ESKİ BAŞKAN'DAN BÜYÜK TEPKİ !

ESKİ BAŞKAN'DAN BÜYÜK TEPKİ !
Kırmızı beyazlıların eski Başkanlarından Emin Kar iki sezon Samsunspor'da forma giyen ve ardından Gaziantepspor'a trasnfer olan Erdem Şen hakkında tepki dolu açıklamalarda bulundu.

 


ESKİ BAŞKAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ  
Gaziantepspor’dan olayları bir şekilde ayrılan ve hırsız damgası vurulan Erdem Şen’e bir tepkide Samsunspor’un eski Başkanı Emin Kar’dan geldi. Gaziantepspor ile yaşadığı olay sonrası Antep Kulübünün kendi hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından Erdem Şen’e bir tepkide eski Başkanından geldi. Kırmızı beyazlıların eski Başkanı Emin Kar, başarılı orta saha oyuncusu hakkında,”Erdem Şen bizi de dolandırarak gitti." dedi. 


BU KULÜBE PARA KAZANDIRMADAN GİTMEM 
Kırmızı beyazlı takıma imza atmasının ardından başarılı oyuncunun Yönetime "beni çöplükten aldınız. Bu kulübe para kazandırmadan hiç bir yere gitmem" dediğini belirten Samsunspor'un eski Başkanlarından Emin Kar,"Samsunspor’a geldiği ilk gün beni çöplükten alıp kurtardınız. Bu kulübe para kazandırmadan asla bir yere gitmeyeceğim demişti. Ancak en ufak bir şeyi bahane ederek Gaziantepspor’a gitti. Biz ona hakkımızı helal dahi etmemiştik” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.