EŞİNE AZ RASTLANIR BİR YIL

EŞİNE AZ RASTLANIR BİR YIL
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis," 2016 yılı, tarihte eşine ve benzerine az rastlanır olayların vasat bulduğu bir yıl olarak akıllarda kalmıştır

Bu olaylarda Türk milletinin muhteşem mazisinde göstermiş olduğu asil mücadelesinin bir benzerini 2017’de de ortaya koyacağına ve bunu onurlu tercihiyle tekrarlayacağına yürekten inanıyorum "dedi.

Geçtiğimiz 2016 yılında da özellikle İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akmış olduklarını dile geren. Başkan Edis," Çocuklar hatta bebekler ölmüş, annesiz ve babasız kalmıştır. Ülkemizde de başta PKK-FETÖ-DAEŞ gibi terör örgütlerinin düzenledikleri alçakça ve kalleşçe eylemler ile askerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımız şehit olmuştur. İnsan sadece savaş ve terör olayları ile de dünyayı acılara boğmuyor. Suları kirletiyoruz, çevremize sahip çıkmıyoruz. Uyuşturucu ile her yaşta insanlarımızı zehirliyorlar Başta kadına olmak üzere şiddet ve taciz arttı. Kısacası her alanda dünyamızı yaşanmaz hale getirdik “dedi.

ÜLKEMİZE BU GÜNLERİ YAŞATMASIN VE ŞER ODAKLARINA FIRSAT VERMESİN
Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Edis," İçeride ve dışarıda yaşanan olumsuzluklar, Giderek uluslararası bir tehdit haline gelen terör eylemlerine ve yüzlerce sivilin yaşamını yitirmesine kadar uzanan insanlık dramı, içimizde derin yaralar açtı. Türk Milletinin Cumhuriyet ve demokrasimize sahip çıkması, demokrasi dışı 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olmasına engel oldu. Bu süreçte birçok vatandaşımız ve güvenlik görevlimiz şehit olurken, tarihinde ilk defa Türkiye Cumhuriyeti´nin temsil merkezi Gazi Meclis Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne ve demokrasiye bomba düştü. Dileğim o ki, hiçbir güç laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´nin birlik, beraberlik ve barış içinde yaşamasına el uzatmasın. Yüce Rabbim inşallah bir daha Ülkemize bu günleri yaşatmasın ve şer odaklarına fırsat vermesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına bir kez daha baş sağlığı dilerim. 2017 Yılının ülkemize, tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik getirmesi dileğiyle, tüm hemşerilerimin yeni yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum “diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.