ERTUĞRUL SAĞLAM: HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

ERTUĞRUL SAĞLAM: HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ
Yılport Samsunspor teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Akhisarspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Sağlam, "Bizim uzun yıllardır hasretini çektiğimiz Süper Lig hayalimiz var. O hedefe ulaşmak için zorlu bir mücadelenin içerisindeyiz. Biran evvel üst tarafa çıkıp, orada kalıp daha sonra hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Bizim uzun yıllardır hasretini çektiğimiz Süper Lig hayalimiz var. O hedefe ulaşmak için zorlu bir mücadelenin içerisindeyiz. Biran evvel üst tarafa çıkıp, orada kalıp daha sonra hedefimize ulaşmak istiyoruz. Akhisarspor da bu sene şansız bir sezon geçiriyor. Onlarda bir değişime uğradılar ve kümede kalmak için canla başla mücadele ediyorlar. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçın başında golü bulduk. Bu da bizim çok alışık olduğumuz bir durum değil. Golü bulduktan sonra daha evvel 2-0’ı yakalama şansı da bulduk ama maalesef değerlendiremedik. İkinci yarıya çıktığımızda rakip de skoru dengelemek için baskı kurdu ve oyunu da dengeledi. Sonrasında 2-0’ı bulduktan sonra biraz daha rahatladık. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri hem defansif anlamda rakibin baskısını kıracak daha diri oyuncularla oynamaya başladık. O oyuncularımız bunu yaparken aynı zamanda da ofansif anlamda da bize zenginlik ve üretkenlik de kattılar. Sonrasında da maçı rahat bir şekilde bitirdik” dedi.

sam-7145.jpg

Akhisarspor maçını güzel bir zeminde oynadıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bir teşekkürü de Süper Lig’de maçları izlerken maalesef o berbat zeminleri gördükten sonra burada mükemmel zeminde bize maç oynatan yetkililerin, görevlilerin emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum. Geçen haftada biz kendi sahamızda böyle müthiş bir zeminde oynamıştık. Ayrıca bizim çim saha görevlilerimize de teşekkür ediyorum. İşini doğru yapanın hakkını vermek lazım. Ben tekrar oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Akhisarspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.