ERSEL'DEN DUYGUSAL VEDA

ERSEL'DEN DUYGUSAL VEDA
Kırmızı beyazlıların sezon başı Gençlerbirliği'nden kiralık olarak kadrosuna kattığı ve sezonun ilk yarısında gösterdiği performans ve attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine geçen orta saha oyuncu Ersel Aslıyüksek Samsunspor'lu taraftarlar veda mesajI...

 

KORUKIR AZ FORMA ŞANSI VERMİŞTİ 
Samsunspor'un sezon başı Sportoto Süper lig ekibi Gençlerbirliği'nden kiralık olarak kadrosuna kattığı ve ligin ilk yarısında forma şansı bulduğu tüm maçlarlda attığı goller ile gösterdiği etkili performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ancak Teknik direktör Engin Korukır'ın göreve gelmesiyle birlikte kadroda yer bulmakta zorlanan genç orta saha oyuncusu Ersel Aslıyüksek Kırmızı beyazlı camia'ya sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. 

GENÇ OYUNCU VEDA ETTİ 
Samsunspor forması ile güzel günler geçirdiğini belirten ve Kırmızı beyazlı taraftarlara'da övgüler yağdıran başarılı orta saha oyuncusu Ersel,"Samsunspor'da iyisiyle kötüsüyle bir sezonı daha geride bıraktık. Çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar ve kardeşler edindim. Samsunspor gibi büyük bir camianın formasını giydiğim için çok mutluyum. Önümüzdeki sezon kiralık olduğum için bu nedenle Samsunspor'da olamıcam." dedi. 

TARAFTARLARA ÖVGÜLER YAĞDIRDI
Kırmızı beyazlı kulübe önümüzdeki sezon başarılar dileyen yetenekli orta saha oyuncusu Aslıyüksek,"Samsunspor'a önümüzdeki sezonlarda başarılar dilerim ve inşallah bu takım hak ettiği yere en kısa zamanda gelir. Büyük Samsunspor taraftarlarıda inşallah o mutlu günü görür. Çünkü onlar bunu sonuna kadar hak ediyorlar. Geldiğim günden bu güne bana destek olan ve her zaman yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.