Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ERMENİ MESELESİ ve CHP

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

CHP DEDİKLERİ

ERMENİ MESELESİ ve CHP

AB üyesi Belçika parlamentosu milletvekillerinden Mahi Nur Özdemir’in, 1915 Ermeni olaylarıyla ilgili Tehcir ifadesini kabul etmemesi yüzünden, seçilmiş bir vekil olmasına rağmen partisinden ihraç edilmesi , Avrupa’nın İKİYÜZLÜLÜĞÜNÜ bir daha ortaya çıkarmıştır.

Avrupa parlamentosu Türkiye Bakanı Volkan Bozkır konuyla ilgili görüşlerini açıklarken, ülkemiz ile ilgili ÖNEMLİ BİR KONUYU dile getirerek, “CHP 1915 OLAYLARI İLE İLGİLİ FİKRİNİ AÇIKLASIN” demesi, yara üzerine tuz sürmek gibi oldu, Bu gün CHP nin başında olan zatın nesebi YEMUS hanım ‘ın oğlu olması itibarıyle bilinirken, CHP nin bu konuda fikir açıklama cesaretinde bulunamayacağı gerçeğidir.

Kürt meselesi olarak öteden beri ortaya konan bu günkü adı ile, PKK ve siyasi oluşumu HDP, temelde ARTİN AGOPYAN (Abdullah Öcalan ) ile nasıl kendini gösteriyor ise, gerek HDP, gerekse CHP üst kademesinin de, YEMUŞ hanımın oğlu ve Tunceli ATLANTİ köyü ermeni mezarlığındaki görüntüsü ile PARALER bir yapı oluşturulmuştur.

En geri planında Batılılar, İSRAİL ve kullandığı 5 milyon nüfuslu ERMENİSTAN varlığı etrafındaki hareketliliğin, bu günkü ülkemizdeki görünürlüğü, DAĞDAKİLER, MECLİS ÇATISI ALTINDAKİLER ile birleşik bir tablo meydana getirmektedir. 

Ülkemiz siyasetinde, 200 yılı yakın bir zamandır etkin olan batılılar, oradan da okyanusu aşarak ABD de deki varlıkları, LOBİLER oluşturarak ülkeleri yönetme gerçeği, ABD nin kendisi ve diğer ülkeler için, inkâr edilemeyecek bir gerçektir.

“Türkiye’nin geleceği için ABD ye gittiğini “söyleyen Kılıçdaroğlu’nun orada bu geleceği kimlerle konuştuğu tahmin den uzak değildir. 7 Haziran 2015 seçimleri için uyguladıkları, Ülkeyi batırmaya yönelik propaganda vaatlerinin, bu günkü istikrarı sağlamış, Lider Devlet olma yolundaki, ADALET VE KALKINMA PARTİSİ nin 13 yıldır verdiği mücadele ve ulaştığı hedefleri yok ederek, Ülkemizi yine İMF kapılarına muhtaç, RANTİYECİLERİN cirit attığı bir ülke haline getirme gayretleridir.

12 yıl evvel 250 lira SSK emekli maaşı alan emeklimizin, bu gün aldığı 1300 lira emekli maaşına göz dikerek, sana iki maaş ikramiye, maaşına zam ve tüm kesimlere uçuk vaatler ile ortalığa dökülmeleri, 13 sene evvelki tabloyla karşılaştırdığımız, Ana ve Yavru muhalefet olarak YOKLUKLAR-KUYRUKLAR-BANKA SOYGUNLARI-EMEKLİLERE ARTIK MAAŞ VEREMİYECEĞİZ diyen Bakanların açıklamalarını unutmamamız lazımdır.

“Katrandan olmaz şeker …..” diyen ÖZDEYİŞLERİMİZ bu konuda da gereken tespiti bize vermiştir.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR