ERKUT TUTU VE EKİBİ O KOLTUĞUN HAKKINI VERİN HAKKINI !!!

Son yıllarda boyle istikrarsiz lige baslayan bir Samsunspor'u ilk defa görüyorum. Lige çok kötü başladık. Ilk yari sezon başinda dediğim gibi 10 puani zor toplariz. Transfer yasaği bizi bu sezon bir alt lige itecek gibi duruyor. Geçmişe baktiğimizda bu ligde ilk yari 15 puan toplayan takimlarin çoğu küme düşmüştür.

Takımda gol atacak etkili olabilcek bir tane futbolcumuz malesef yok. Ilk yari bizim acımızdan çok sancılı geçecek gibi duruyor.

Mersin maçina gelirsek.. Malum final maçi İstanbul ' da oradaydim. Mersin taraftarinin Samsun kümeye sesleri bangira bangira söylendi. Yine dün akşamki mersin maçında Samsun kümeye seslerini duyduk. Artik bu yonetime bisey dicek halim kalmadi desekde adamlar takmıyor. Umrunda değiller hepsi parasini kurtarmanin peşindeler.. Erkut Tutu ve ekibi o koltuğun makamin HAKKINI VERİN HAKKINI !!!

Yine ayni şekilde Samsun Canik belediye başkanı Osman genç Samsunspor 2.ligde bir takim diyor. Dalgasinida çok güzel geçiyor. Samsun yerel spor kanalida bu adamin Samsunspor bant reklami yapiyor. Bu spor kanalininda açiklamasi manidar ! Bize sadece şu an Osman genc destek oldu. Söyleyin kaç para sus payi aldiniz. Ne kadar destek oldu. Belediyeye faturayi hangi kurum üzerinden kestirip aldiniz. Bu sezon bedava ekmek yok sizlere... Malesefki !!!

Bu sezon ara transfer yapsan bile yine puan silme cezalarin var. Alltan gelen borclarin var. Yanilmiyorsam ara donemde Samsunspor 'a 8-9 Trilyon para lazim. Hicbir kaynak yok üretkenliğin sıfır. Ben bu sezonun sonunu göremiyorum. Yinede yanilmak istiyorum. Her seson hüsran elbet bu ümitsizlik bitecek. Sevgiyle kalin....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Umut ÖZEN Arşivi
SON YAZILAR