ERHAN USTA MEMLEKETİNDE HASRET GİDERDİ

ERHAN USTA MEMLEKETİNDE HASRET GİDERDİ
Samsun milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, memleketi Samsun'da, 25 Mayıs Havzalılar Derneği ve Havza ve Köyleri Yardımlaşma Derneği'nin Tirit Gecesi'ne katıldı.

Gecede hemşerileriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Usta yaptığı konuşmada bu tür kültür faaliyetlerinin kaynaşma açısından, kültürü yaşatma açısından, son derece önemli olduğunu belirtti.

Usta "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan günleri yaşıyoruz. Ciddi bir terör kuşatması altında Ülkemiz. Bunu görmemiz lazım. Dolayısıyla ülkemizi kısır siyasi çekişmelerin dışında, tutmalıyız. Ülkemizin bekası için, varlığı için, birliği için hep birlikte olmak, tek yürek olmak çok önemli" dedi.

Referandum sürecinin, ülkemizde bir sıkıntı yaşatmamasını ve bir kırılmaya neden olmamasını temenni ettiğini söyleyen Usta "Sonuç "Evet"çıkabilir, "Hayır" çıkabilir. Hangi sonuç çıkarsa çıksın, milletimizin kararıdır. Milletimizin kararı da başımızın üzerindedir. O yüzden siyasetçiler olarak önce biz, toplumu germeden bu işi süreci işletmeliyiz. Sizler de halk olarak ülkemize sıkıntı yaratmayacak şekilde bu sürecin tamamlanmasına katkı sağlamalısınız. Sonucun hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah' tan temenni ediyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.