ERHAN USTA ÇARŞAMBA'DA

ERHAN USTA ÇARŞAMBA'DA
 MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta Çarşamba’da

Bir dizi ziyaret kapsamında Samsun’un Çarşamba ilçesine giden MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, burada Şenyurt Mahallesi halkının sorunlarını dinledi.
Ziyaret kapsamında ilk olarak MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ile il ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle birlikte Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney’i ziyaret etti.
Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney’in makamında gerçekleşen ziyarette Usta, Kaymakam Mustafa Güney ile ziyaret esnasında Çarşamba ilçsinin genel sorunları ve bu sorunların giderilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.MHP Grup Başkanvekili Usta sorunların giderilmesi konusunda üzerine düşen ne varsa yardımcı olacağını belirtti.
 Kaymakamlık ziyareti sonrası İl Başkanı Taner Tekin ve Heyet ile birlikte Çarşamba’nın Şenyurt Mahallesi’nde Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Usta, 2B yasasından kaynaklanan sorunları dinledi.
 Mahalle muhtarı Hasan Tahsin kendilerine Şenyurt Mahallesi olarak haksızlık yapıldığını belirlenen rayiç bedellerin diğer yörelere göre çok fazla olduğunu bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini söyledi.
Usta MHP grup başkanvekili Erhan Usta siyasetin asıl amacının insanların sorunlarını çözmek olduğunu belirterek;“ Şayet ortada bir mağduriyet ve haksızlık varsa bununla ilgili çalışma yapmak bizim önemli işlerimizden birisidir. Çarşamba veya Samsun’un diğer ilçelerinde veya mahallelerinde olası sorunları çözmek Samsun Milletvekillerinin yani bizlerin sorumluluğudur. Konuyla ilgili olarak üzerimize düşeni yapacağınızdan şüpheniz olmasın, ilgili bakanlık ve bürokratlarla görüşerek bu durumun düzeltilmesi için elimden geleni yapacağım hatta gerekirse TBMM gündemine getireceğim. dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum