Ereğli’de araç yangını

Ereğli’de araç yangını
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hareket halindeki otomobil yandı. Motor kısmından alev alan araç, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, araç kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 23.30 sıralarında Ereğli ilçesi Suphi Konak Caddesi üzerinde meydana geldi. Ailesiyle hastaneden dönen Atilla Garma (57), kullandığı 67 LA 397 plakalı otomobilinden dumanlar çıktığını fark etti. Dumanların arttığını gören Germe, otomobilde bulunan eşi ve kızıyla birlikte vatandaşların yardımıyla araçtan çıktı. Alev almaya başlayan otomobildeki yangına ilk önce çevredeki bir işyeri çalışanları yangın tüpleriyle müdahale etti. Daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kısa sürede söndürdü. Ekipler, otomobilin LPG bağlantısını kestikten sonra soğutma çalışması yaptı.

Otomobil sürücüsü Atilla Germe, hastaneden dönüş yolunda hareket halindeyken benzin kokusu geldiğini ve daha sonra da aracın motor kısmından duman ve alevlerin yükseldiğini söyledi. Germe, " ‘Yanıyoruz’ diye atladık arabadan. Ondan sonra altından alev çıkmaya başladı. Kızım ve eşimle birlikte üç kişiydik arabada. Araba tüplü, arkada duruyor. Hiç birimizde bir şey yok” şeklinde yaşananları anlattı. 

Yangına müdahale eden iş yeri çalışanı ise dumanları gördükten hemen sonra işyeri sahibi ile birlikte yangın tüpleri ile müdahale ettiklerini ve itfaiyeye haber verdiklerini ifade etti. 

Yangının söndürülmesinin ardından hurdaya dönen otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.