ERDOĞAN'A BÜYÜK MORAL

ERDOĞAN'A BÜYÜK MORAL
Samsun Cumhuriyet Meydan'ın da nöbetine devam eden coşkulu kalabalık Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyük moral verdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun darbe girişiminde bulunmasının ardından Türkiye genelinde başlatılan demokrasi nöbeti, hız kesmeden devam ediyor. Yediden yetmişe herkesin katıldığı demokrasi nöbetinde, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi çeşitli ikramlarda bulundu.

DÜNYAYA MESAJ
Nöbete katılan vatandaşlar tüm dünyaya mesaj için 'Democracy freedom forever' yazılı ingilizce pankartlar açtı. Kalabalıktan sık sık 'Bu vatan bizim bu bayrak bizim' 
'Dik duran millet kazanan Türkiye' sloganları yükseldi. Meydanı hınca hınç dolduran kalabalığa Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve mehter marşları dinletildi. Meydanı dolduran 10 binler, Ziya Gökalp'in 'Asker Duası' ve Nurullah Genç'in 'Uyan Artık Yiğidim' şiirlerini okudu. Halkın elinden Türk bayrakları ve Erdoğan resimli bayraklar hiç inmedi. Suriyeli'ler Samsun halkına destek için meydandaydı.

DÜĞÜNDEN MEYDANA
Gelin ile damat Demokrasi Nöbeti tutan halka destek olmak için düğünlerinden sonra meydana geldi. Halkın arasına karışan gelin ile damat sahneye çıkarak sloganlarla Samsun halkına destek verdi.

ERDOĞAN'DAN OHAL AÇIKLAMASI
Konya'da konuşan Cumhurbaşkan'ı Erdoğan telekonferans ile Türkiye meydanlarına bağlandı. Meydanlara toplanan vatandaşlara konuşma yapan Erdoğan, Ohal'i açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.