Erdoğan Tok Külliye'de

Erdoğan Tok Külliye'de
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 15 Temmuz akşamı milli iradeye yapılan darbe kalkışmasının 22. gününde demokrasi nöbetini ailesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tuttu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen binlerce vatandaş, demokrasi nöbetini sürdürüyor.

TOK, EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA KÜLLİYE'DE  NÖBETTE

Eşi ve çocuklarıyla birlikte yatsı namazından sabah namazına kadar nöbet tutan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde milli birlik ve beraberlik ve sloganlarına eşlik etti. Başkan Tok, Gecenin ilerleyen saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bahçesinin dört bir tarafında çadır kuran Ankaralı bürokratları ve vatandaşları  ziyaret etti.

ÇANAKKALE RUHUNU 15 TEMMUZDA GÖSTERDİK

Külliye bahçesinde ÜLKE TV'ye röportaj veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Tüm dünyaya Çanakkale ruhunu bir kez daha gösteren, bayrağına, vatanına canı pahasına sahip çıkan milletimizin asil insanlarına çok şey borçluyuz." dedi.

TÜRKİYE İKİNCİ İSTİKLAL MÜCADELESİ VERDİ

Türkiye'nin 15 Temmuz'da 2'inci İstiklal Mücadelesi verdiğini belirten Başkan Tok, " Eğer darbe girişimi başarılı olsaydı. Türkiye işgal altında olacaktı. FETÖ terör örgütünün yaptığı bu hain girişim  Türkiye'yi işgal altına alacaktı. Bu darbe teşebbüsü 60 ve 80 darbesi gibi olmayacaktı. Allah bu milletin gönlüne Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yerleştirdi. Bu millet de devletine ve Cumhurbaşkanına sahip çıktı. 15 Temmuz akşamından bugüne coşku hiç düşmeden Türkiye'nin her ilinde artarak devam etti. Samsun Cumhuriyet Meydanında hemşerilerimiz akşamdan sabaha kadar milli irade nöbetini tutuyor. Milletçe birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Ülkemize ve üzerinde yaşadığımız vatan toprağına sahip çıkma sorumluluğunu ve onurunu hiç elden bırakmamalıyız. Türkiye için bir dönüm noktasındayız. Tek bir çıkış yolumuz var. Birlik ve beraberlik. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, darbeye karşı bir ve beraber olmalıyız. Daima demokrasinin yanında yer almalıyız. Darbenin hiçbir çeşidi kabul edilebilir değil. Birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz için hep birlikte meydanlardayız, meydanlarda olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.