ERDAL YILMAZ, TÜED SAMSUN BAŞKANLIĞINA ADAY

ERDAL YILMAZ, TÜED SAMSUN BAŞKANLIĞINA ADAY
Erdal Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Samsun Şube Başkanlığı için adaylığını ilan etti.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Samsun Şube başkanlığı için seçimli kongre 17 şubatta yapılması planlanıyor. Bu kongrede yarıdan bir fazla çoğunluk sağlanamazsa 24 şubat 2019'da Samsun fuar içi Neco düğün salonunda başkanlık seçimi yapılması planlanırken, Erdal Yılmaz Samsun Şube Başkanlığına adaylığını ilan etti.

Emeklilerin dul ve yetimlerimizin, yıllarca şu ya da bu nedenlerden dolayı ezildiğini ve adeta 2. sınıf vatandaş muamelesi gördüğünü belirten Yılmaz gazetemize verdiği beyanatta; 'Ben bunu içinizden biri olarak hiç bir zaman içime sindiremem. Buraya hizmet etmek ve sorunlarını her platformda tartışan ve konuşan etkili bir sivil toplum örgütü olabilmek için adayım. Güzel ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturaçağız. Projelerimizle, bu şehrin sorunlarını, beklentilerini ve özlemlerini bilen ve kendi insanımızı ve üyelerimizi ön planda tutan bir anlayışla bu göreve talip olduk' şeklinde konuştu.

erdal-yilmaz-(2).jpg

ERDAL YILMAZ KİMDİR?
1972 yılında Samsun'da doğan TÜED Başkan Adayı Erdal Yılmaz Samsun Cumhuriyet Lisesi Mezunu. Güneydoğu'da terörle mücadele de üstün başarıları olup, Bingöl-Elazığ Karayolu'nda 33 erin şehit edildiği 1993'deki terör olayında ilk müdahale eden tim komutanı olarak yaralanan Yılmaz, Ankara Gata'ya kaldırılıp tedavi olduktan sonra Gaziliği kabul etmemiş ve birliğine dönerek Terörle mücadelede üstün başarılara imza atmıştır. Çatalçam Belediyesi'nde satınalma ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan ve sonrasında ticaretle uğraşan Yılmaz aynı zamanda bilgisayar programcısı. Halk müziği sanatçılığı yaparak Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Samsun'u TRT Televizyonu ve birçok ulusal kanalda temsil eden Yılmaz ingilizce biliyor. 2 kız çocuğu babası ve 2013 yılında emekli olan Yılmaz, 23 yıldır Samsunspor genel kurul üyesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum