Eras Taşımacılık

Eras Taşımacılık
Eras Taşımacılık Mersin’in en güvenli taşımacılıklarından biridir. Tüm evden eve taşımacılık ve nakliye sürecinde en hızlı ve belirlenen sürede teslimat gerçekleştirilir.

Eras Taşımacılık Mersin’in en güvenli taşımacılıklarından biridir. Tüm evden eve taşımacılık ve nakliye sürecinde en hızlı ve belirlenen sürede teslimat gerçekleştirilir. Ev taşıma da alanında uzman ekipleri tarafından yapılmaktadır. Evden eve nakliyat Mersin firmalarında önceliğiniz sigortalı ve asansörlü nakliye firmaları olsun istiyorsanız Eras Nakliye’yi güvenerek tercih edebilirsiniz. Olası bir kazada firma eşyalarınızın para iadesini rahatlıkla karşılamaktadır.

Asansörlü Nakliyat eskiden çok fazla bilinen ve tercih edilen bir sistem değildi. Mersin evden eve nakliyat firması Asansörlü Nakliyat hizmetini de sizlere sunmaktadır. Asansörlü Nakliyat’ın en kolay yanı beyaz eşyalar ya da büyük eşyaların rahatlıkla evden çıkarılmasıdır. Bu sistem sayesinde daha rahat ve güvenli bir taşıma sağlanmaktadır.

Eras Nakliye Fiyatları

Mersin evden eve taşımacılık sizlere en uygun fiyatları sunmaktadır. 1+1 evlerin minimum fiyatı 750 olup maksimum fiyatı 1.500 TL’dir. 2+1 evlerin taşımacılık fiyatı ise 1.000 TL ile 1750 TL arasında değişmektedir. 3+1 evler ise 1.000 ile 2.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Eras firmasının web sitesindeki Kurumsal sekmesinden fiyatlara daha rahat bakmanız mümkündür. Ayrıca site içerisinde bulunan Hızlı Teklif Al butonu ile de size özel teklifleri inceleyebilirsiniz. Mersin evden eve nakliyat fiyat tarifeleri eşyaların ağırlığına ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Asansörlü ve Sigortalı nakliye fiyatları hakkında da bilgi almak isterseniz Eras sitesini rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.