Epoksi Zemin Kaplama

Epoksi Zemin Kaplama
Epoksi zemin Ankara firması olarak zemin kaplama konusunda 20 yıldan fazla tecrübeye ve deneyime sahip olan bir firma olarak ihtiyaçlarınızı maksimum memnuniyetle karşılıyoruz.

Epoksi zemin Ankara firması olarak zemin kaplama konusunda 20 yıldan fazla tecrübeye ve deneyime sahip olan bir firma olarak ihtiyaçlarınızı maksimum memnuniyetle karşılıyoruz. Hizmet vermeden önce ön keşif için epoksi zemin uygulaması yapacak olan ekibimizle gelerek ihtiyaçlarınızı net bir şekilde tespit ediyoruz. Profesyonel çalışanlarımız zeminde yapılması gereken uygulamaları tespit ederek sizlere bilgi veriyor. Onayınız doğrultusunda zemin doğrultma, zemin düzleme ve epoksi zemin yüzey için zemin hazırlama hizmetlerini sizlere sunan firma bu alanda çalışmış olduğu Alman firmaları ile sizlere yüksek Alman kalitesini ve Alman teknolojisini sunuyor. Türkiye genelinde birçok noktada hizmet veren firma başta Ankara olmak üzere hizmet vermeye devam ediyor. Hizmetleri de alanlar arasında; hastaneler, askeri alanlar, eğitim alanları, okullar, spor salonları, işyerleri, atölyeler, fabrikalar gibi geniş zemin yüzeylere sahip alanlar yer alıyor.

ISO Kalitesi İle Zemin Hizmetleri

İSO kalite belgesine sahip olarak sizlere vermiş olduğu epoksi zemin uygulama, mikro beton uygulama, poliüretan zemin kaplama hizmetleri aynı zamanda sektörün ekonomik fiyatları ile sizlere sunuluyor. Bu açıdan maliyet avantajına sahip olduğunuz gibi kaliteli, uzun ömürlü, uygun fiyatlı, dayanıklı zemine sahip olma imkanına sahip oluyorsunuz. Anovis kimya olarak sizlere vermiş olduğumuz zemin hizmetlerinde sınırsız renk seçeneğine de sahip oluyorsunuz. Bu sayede evinizin veya iş yerinizin renk bütünlüğünü koruyarak, dekoratif zeminlere sahip oluyor ve müşterilerinize dekoratif zeminler ile hizmet verme imkanına sizlere sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.