ENVER YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

ENVER YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
Çarşamba Terziler Odası’nın gerçekleştirilen genel kurulda seçime tek liste ile giren mevcut başkan Enver Yılmaz üyelerin güven oyunu alarak tekrar başkan seçildi.

Çarşamba ilçesinde Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler yaparken, seçime tek liste ile giren Çarşamba Terziler Odası mevcut başkanı Enver Yılmaz, 333 üyeden 147’sinin oy kullandığı seçimde kullanılan tüm oyları alarak yeniden başkanlığa seçildi.

guven-4.jpeg

Üyelerinin kendilerine güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadıklarını dile getiren Yılmaz, “Üyelerimiz bizlere güvenerek seçime tek liste ile girmemizi sağladı. Bizlerde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla her zaman üyelerimizin haklarını korumaya devam edeceğiz ve üyelerimizin yararına olacak her projede de yer alacağız. Ben bize destek olan odamız üyelerine yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

guven-2.jpeg

Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Hakan Toraman, Fevzi Aslan, Okan Öztürk, İbrahim Duman, Hülya Güleç ve Özcan Kasdal.” Çarşamba Terziler Odası’nın genel kuruluna oda başkanlarının yanı sıra çok sayıda üye ilgi gösterirken, oda tarafından oda başkanlarına ve meslekte uzun süredir hizmet veren esnaflara plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.