Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ENSEST CHP . . .  

Milli  Eğitim Giyim Yönetmenliğini yukarıdaki ifadeyle açıklayan Kara duman dan dönme Kılıçdaroğlu CHP nin Genel Başkanı olarak kendine yakışanı yapmıştır. Küçük kız çocuklarının kolsuz elbise giymemesi konusundaki talimatı, SAPIKLIK olarak gören zihniyetin, TOPLUM GELENEKLERİ-AHLAKİ ANLAYIŞLARI-HAYA ve EDEP GİBİ DEGERLERDEN bihaber olarak, böyle beyanat verdigi görülmektedir.

Siyaseti, olmaması gereken bir lisan’la yapmaya çalışan Kılıçdaroğlu’nun, Deniz Baykal olayını, kendine ikbal kapısı yapması ile, her kavramı istismar ederek siyaset yapmasının da kendine yarar vermediği, küçülttüğüdür.

1-015.jpg

Kurtaj mevzuunda sokaklara dökülen, Biz kurtaja ait fiili işleyeceğiz, peydahladığımız

 

2-017.jpg

VELEDİ ZİNAYI ‘da serbestçe (ÖLDÜRÜP) aldıracağız diye döküldükleri sokaklardaki rezillikleri, bir meziyet olarak görme mantığının TÜRK ve MÜSLÜMAN toplumunda yeri olmadığıdır. Buna arka çıkan CHP de, aynı vebalin altına girmiştir.

 

Bir dönem (Sebatayist soylu )  Altan Erbulak’ın eşi Fusun Erbulak’ın Solcu-Fenimist olarak ortaya atıldığı ve “Geç Kaldım” kitabı ile asansördeki ahlaksız ilişkilerini kitaplaştırırken, Bu günkü solcuların anası ve öncüsü oluyordu.

3-011.jpg4-004.jpg

Yine 1989 yılında CHP. li Gaziantep Belediye Başkanı CELAL DOĞAN’ın ‘ inşa ederek  açılışını yaptığı KERHANE için, KURBAN KESERKEN, Trabzon Milletvekili ŞEVKİ YILMAZ  “Oraya ilk önce KARINI gönder” göndermesi tarihte yerini hala korumaktadır.

 

CHP. bu deyip geçiyoruz. Şu memleket yapısında bir çivisi dahi olmayan, Yapılmışları YOK EDEN. Askerlerimizin aklını çelerek, DARBE ve İHTİLALLERiN siyasi kanadını teşkil eden. MİLLETİ ve-DEVLETİ SOYDURAN-MAKAM ve MEVKİLERİ işgal eden.İş Bankasının %28.5 lik ORTAĞI, Son günlereki, Ayaklanmanın ARKA PLANI ve Dıştakilerle İŞBİRLİKÇİSİ, İHANETLERİ  bize yaşatan, insanlarla İŞTİRAK HALİNDE olan CHP. Her konuyu

İSTİSMAR  etmiş ve etmektedir.

 

Her türlü, YALAN-DOLAN la ÜLKEMİZİ YIKMA siyaseti içinde olan CHP lilerin, ortaya koydukları HERZELERİN, ŞEYTANİN İŞLERİ gibi , bitip tükenmediğidir. ENSEST raporu diye ortaya koydukları, MİLYONLARCA lira ödenerek alınan raporla, SOL GÖRÜŞE AİT AHLAKSIZLIĞI BELGELENDİRENLERİN, kendilerine ait hayat görüşü ile ortaya çıktıklarıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR