Engelsiz Hareketler Bunlar

Engelsiz Hareketler Bunlar
Ülkü Ocakları Tekkeköy İlçe Başkanlığı ve Türkiye Sakatlar Derneği tarafından “Engelsiz Hareketler Bunlar” adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Tekkeköy Düğün Salonunda tamamı engelli vatandaşlarımızdan oluşan tiyatro ekibi izleyicilere bir oyun sergiledi. Engellerin sınır tanımadığını, hayatta hepimizin de aslında birer engelli olduğunun mesajını veren oyuncular, sergiledikleri tiyatro oyunu ile adeta izleyenleri mest etti.
Düzenlenen tiyatroya Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Mehmet Batuhan Örs, Ülkü Ocakları Tekkeköy İlçe Başkanı Gökhan Öztürk, Ülkü Ocakları İlkadım İlçe Başkanı Erhan Üstün, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, MHP Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Muhammet Bahattin Yücel, MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın, Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mehmet Yılmaz, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Engelli kardeşlerimiz için aslında engel kavramının olmadığını anlatan tiyatroda bedensel engelli oyuncuların gösterdiği performans izleyicileri hem duygulandırdı hem de heyecanlandırdı. 2 perdelik oyuna verilen arada konuşan Tekkeköy Ülkü Ocakları Başkanı Öztürk: “ Engelli vatandaşlarımızı sadece bir günde değil, her zaman hatırlamalıyız. Toplumun bütün kesimlerinin birlikte yaşayabildiği bir kenti inşa etmemiz gerektiğini her zaman ifade ettik. Şehri bütün insanların bir arada yaşayabileceği hale getirmek lazımdır. Bütün insanların mutlu olduğu, huzur içinde yaşadığı şehir haline getirilmesi temennisinde bulunuyorum." dedi. Tiyatroya verilen arada engelli kardeşlerimizin kullanması için Tekkeköy Ülkü Ocakları tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesine 3 adet tekerlekli sandalye hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.