Engelsiz Gönüller El Ele

Engelsiz Gönüller El Ele
Samsun İl Müftülüğü tarafından ‘’Engelsiz Gönüller El ele ‘’ isimli program düzenlendi

Samsun İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ‘’Engelsiz Gönüller El ele ‘’ isimli programda İl genelindeki Kur’an Kurslarında öğrenim gören görme ve işitme engelli öğrenciler hazırladıkları programla Kur’an-ı Kerim tilaveti, tiyatro gösterisi, ilahi ve şiir dinletisi sundu.

                Programda Altınokta Körler Derneği öğrencisi Songül Korkmaz kabartma yazıyla Kur’an okurken, işitme engelli Kursan Kursu öğrencisi Burcu Tüzsüzoğlu da Kur’an’ı katılımcılara işaret diliyle aktardı.

                Programa katılan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; gerçekleştirilen bu güzel program sayesinde bir kez daha dile getirebiliriz ki en büyük engel sevgisizliktir ve Allah’a giden yolda engel yoktur.Engelli vatandaşlarımızın, hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda hepimize önemli görevler düşmektedir. Tüm zorluklara rağmen engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele takdire şayandır. Bu mücadelelerinde onların yanında yer almak, onları teşvik etmek, onları herhangi bir dışlanmışlığa maruz bırakmamak, hepimizin öncelikli sorumlulukları arasında yer almaktadır. dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.