‘Engelleri birlikte aşacağız”

‘Engelleri birlikte aşacağız”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, Canik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyarat etti. Kurucu Ekrem Tuncay ve öğretmenlerle kahvaltı yapan Kurt, “ Sizler sadece bir iş yapmıyorsunuz.

Sizler toplumun en özel insanlarına hizmet ediyorsunuz. AK Parti öncesi evine kapanan adeta hayata küsmüş başta otistik ve zihinsel engelli vatandaşlarımız olmak üzere bir çok özürlü vatardaşımızı yeniden topluma rehabilite edip kazandırdığınız için teşekkür ederim. Sizler bu hizmetleri yaparken bürokratik sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz ki bunda haklısınız. Ama şunu da kabul etmemiz lazım Türkiye büyük bir dönüşüm yaşıyor. Bu dönüşüme de aynı anda devletin ve toplumun tüm birimleri ayak uyduramadı. Zaten bizlerin sizleri ziyaret etmesindeki en büyük neden de bu. Eksiklerimizi görüp bunları gidermektir. Bunu seçimlerde değil seçimler sonrası da sık sık bir araya gelip dile getirmemiz lazım. Bunun için de iletişim kanallarını sürekli açık tutacağız. Sizlere bir telefon kadar yakınız ve bizim için en özel olan bu insanların sorunları için 24 saat emrinizdeyim” diye konuştu.

Okulda eğitim gören öğrenciler Hasan Basri Kurt’a çiçek ve el emeği Samsunspor amblemli tablo hediye ettiler.

 

Hasan Basri Kurt ve Canik teşkilatı daha sonra Gülsan Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Esnafın sanayiden çıkarılacağı ve kendilerinin zor durumda kalacağı yolundaki serzenişlerini dinleyen Kurt, “ AK Parti döneminde yerinden edilip te mağdur olan kimseyi görmedim. Bu söylentiler seçim öncesi kasıtlı çıkartılarak partimize zarar vermek isteyenlerin oyunlarıdır. Esnafın AK Parti döneminde yüzü güldü.13 yıl öncelerini hatırlayın. Gecelik faizleri hatırlayın. Bir mal alıyordunuz 15 gün sonra aynı malı sattığınız fiyata alamıyordunuz. KOSGEB’ten Halk bankası’ndan yüzde 120 lerle krediler alıyordunuz. Tüm sorunlarınıhı hallettik demiyoruz. Dersek te bu yalan olur. Sorunlarınızın büyük bir kısmı AK Parti döneminde halloldu. Diğer sorunlarınızı da AK Parti iktidarında yine biz çözeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum