En Uygun Fiyatlı Kedi Mamaları

En Uygun Fiyatlı Kedi Mamaları
Kedi mamaları piyasada birçok fiyat dâhilinde satılıyor.

Kedi mamaları piyasada birçok fiyat dâhilinde satılıyor. Ancak kedilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına yeni bir satış sistemi ile karşımıza çıkan Miyavv sitesi bir torba kedi maması fiyatı yerine birçok ihtiyacı karşılıyor. Kedilerin en sevdiği mama markaları olan ND, Hill’s, Advance, Proplan, Refleks, Royal Canin ve Apetit markalarının hepsi hazırlanan avantajlı paketler içerisinde farklı bir şekilde konulmaktadır. Kedi severlerin bir araya gelmesi ile kedi sahiplerine çözüm odaklı olarak sunulan bu sistem sayesinde kediniz hiçbir zaman mamasız kalmayacak.

Piyasa şartlarına göre fiyatlarına ulaşmanız çok kolay. İsterseniz sadece mama isterseniz de sürpriz içeriklerden oluşan avantajlı paketlerden temin edebilirsiniz. Bunları temin ederken kedinizin sevmiş olduğu markaya göre paket içeriklerinden seçebilirsiniz. Bu paketlerde maması, kumu, yaş maması, oyuncağı, hijyen malzemesi gibi iki ana dört tane yan ürünü bulabileceksiniz. Ayrıca kedinize almış olduğunuz her paket ile 1 kg kedi maması da sokakta yalnız yaşayan ve kimsesi olmayan kedilere gönderilmiş olacak.

Kedi Mamasını Paket Olarak mı Almalıyız?

Kedinizin ihtiyacı olan mamayı paket olarak almak zorunda değilsiniz. Paket aldığınız takdirde daha avantajlı oluyorsa da isterseniz sadece mamasını ya da sadece yan ürünleri site üzerinden alabilirsiniz. Ayrıca paket içeriklerinde size uymayan ya da gelmesiniz istemediğiniz kullanmadığınız bir ürün varsa onun yerine farklı bir ürün isteyebilirsiniz. Mesela kedi kumu kullanmıyorsunuz onu site ile iletişime geçip bildirirseniz size yerine yaş mama gönderilmesini talep edebilirsiniz. sadece kendi kediniz için bir dostunuzun, arkadaşınızın yanında olan kedisi için hediye olarak alabileceğiniz güzel bir seçenektir.

Paket olarak almak zorunda olmadığınız kedi mamaları için bir seferlik olarak abonelik fiyatı üzerinden sahip olabilirsiniz. Böylelikle hem siz ürünü ve içeriğini görmüş olursunuz hem de kedinizin mutluluğuna şahit olmuş olursunuz. Oturduğunuz yerden siteye giriş yaparak vereceğiniz siparişlerinizi ücretsiz kargo avantajı ile istediğiniz adrese gönderilmektedir. Ayrıca ödeme kanallarında güvenlik sistemli ödeme platformu kullanılmaktadır.

Abonelik Sisteminin Avantajları

Kedinizin ihtiyaçları ile ilgili olarak seçeceğiniz paketlerde abonelik sistemine dâhil olduğunuzda hem fiyat sabitleme garantisinden faydalanmış olursunuz, hem de her ay düzenli olarak aynı tarihte kedinizin ihtiyaçları sizin tekrar bildiriminize gerek kalmadan adresinize gönderilir. Her ay sabit ürünler dışında yan ürünler farklı olarak konulmaktadır. Böylelikle kediniz her ay ödüllendirilmiş olarak mamasına kavuşur.

Veteriner hekimlerin kontrolü ile hazırlanan mama paketleri kedilerinin en sevdiği ürünlerle dolu bir şekilde adresinize kadar geliyor. Hem kedinizin karnı doyuyor hem de abonelik sistemi sayesinde fiyat avantajından yararlanıyorsunuz. Ayrıca her ay sizin adınıza kedinizin ihtiyaçlarını düşünen bir sisteme dahil olmuş oluyorsunuz. Miyavv sitesinden üyelik gerçekleştirerek bu hizmetlerden kesintisiz olarak yararlanabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.