EN ÖNEMLİ PROJEMİZ ‘İNSAN İÇİN ŞEHİR’

EN ÖNEMLİ PROJEMİZ ‘İNSAN İÇİN ŞEHİR’
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Atakum ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşurken Doğu Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.

60 derneği ve 12 bin üyesi olan Kavak Dernekler Federasyonu’nu (KADEF) ziyaret eden Demir,  Kıran Mahallesi'nde toplantıya katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.  Atakum ve İlkadım'da gerçekleşen programlara 
AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy,  İlkadım İlçe Başkanvekili Serkan Akyüz, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da katıldı. 

indir-001.png

KADEF Başkanı Yılmaz Karagöz, yönetim kurulu ve üyelerin evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda ve Kıran Mahallesi'ndeki programda konuşan Demir “Kavak, Samsun’un istikbalinde önemli katkısı olan nadide bir ilçemizdir. Kavaklı hemşerilerimizin Samsun’un gelişimi sürecinde bu şehrin her sokağında önemli katkısını çok iyi biliyoruz. Bu açıdan bakıldığında Partimizin kuruluşundan itibaren bizlere verdiğiniz samimi desteği şimdi de sizlerin gözlerinde görüyoruz.” dedi.

indir-(2).png

Demir, sözlerini şöyle sürdürdü; "16 yıl öncesinin Kavak’ı ile bugünü karşılaştırdığımız da yaptıklarımızın yapacaklarımızın garantisi olduğunu biliyorsunuz. En ücra bölgeden başlayarak tüm köylerimizin alt yapısını bitireceğiz. Bu bizim olmazsa olmaz ilk icraatımızdır. Kavak ulaşım sorunu olmayan modern bir kent olmaya aday bir ilçemizdir. Bugüne kadar göç veren bir bölgenin şimdi göç alan, işsizliğin büyük oranda azamiye indiren bir ilçe haline geldiğini biliyoruz. Samsun için en önemli sorunlardan biri park sorunudur. İvedilikle çözülmesi geren bu mesele önceliğimizdir. Bunu şehrin dokusunu bozmadan yapmak için büyük bir master planı hazırlıyoruz. Şehrin içerisinde büyük yaşam alanlarına ihtiyacımız var. Bizim ilkemiz ‘insan için şehir’dir. Bunun öncelikle hantal, kullanılmayan binaları yıkarak çevreye uyumlu merkezler kuracağız. Samsun fuarını yeniden uluslararası olarak ihya edeceğiz. Samsun’un marka şehir olması için en önemli projelerimizden biri bu olacak. Cumhurbaşkanımızın önemle üzerinde durduğu millet bahçelerinden biri Samsun’da olacak. İçerisinde güzel bir camii ve sosyal alanlar olan bu bahçe Karadeniz’in gözdesi, çekim merkezi olacak.”

indir-(1).png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum