EN NET YANITI ASARCIKLI VERDİ?

EN NET YANITI ASARCIKLI VERDİ?
MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil, ilçe programları kapsamında, Asarcık, Kavak ve Bafra'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Aslan Karanfil'in Samsun'da MHP'li tek belediye olan Asarcık'a gerçekleştirdiği ziyarette partililerin ilgisi yoğun oldu. Parti binasında üyelerle bir süre sohbet ettikten sonra Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz'u makamında ziyaret eden Karanfil, "Asarcık, Anadolu insanının tüm kendine has özelliklerinin bir arada bulunabileceği ender ilçelerimizden biri.  Mahzun, mahcup ama yeri geldiğinde haksızlıklar karşısında dimdik durabilen, lafını tavrını esirgemeyen bir yapısı var. En açık örneği  2014 yerel seçimleri. O seçimlerde 'Ben yaptım oldu' anlayışına en iyi cevap Asarcık'ta verildi. 'Benim adayım bu. Bunu seçeceksiniz' diyenlere Asarcıklı gerçek iradesini en demokratik şekliyle gösterdi. İnşallah 7 Haziranda da, “dediğim dedik” diyen zihniyete en net cevap yine buradan verilecek  " dedi. 

 

Karanfil daha sonra MHP Kavak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yönetim kurulu ile bir araya geldi. Günün son ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Bafra'ya geçen Aslan Karanfil, burada MHP Bafra İlçe Başkanlığı, Bafra Ülkü Ocakları ve Bafra Türk Eğitim-Sen'i ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.