En Keyifli Bayram Alışverişi Piazza’da

En Keyifli Bayram Alışverişi Piazza’da
Karadeniz bölgesinin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza, bayram alışverişini keyfe dönüştürmek isteyenleri mağazalarına davet ediyor

Piazza’nın mağazalarındaki bayram indirimleri hesaplı alışveriş imkanı sunarken, yeni sezon ürünleri ile ziyaretçilerine merhaba diyen mağazalar trendleri vitrinlerine taşıyor.

Dört mevsim farklı kampanyalar ve fırsatlar sunan Samsun Piazza AVM’deki seçkin ve kaliteli markalar, bayram öncesi ziyaretçilerini farklı seçeneklerle karşılıyor. Bazı markalar indirim fırsatı sunarken, bazıları yeni sezon ürünleri ile dikkati üzerine çekiyor.

Bayram indirimi yüzleri güldürüyor

Bayram indiriminde birbiriyle yarışan markalardan AVVA, yaz sezonu ürünlerinde net %50 + ikinci ürüne %20 indirim sağlarken, gardıroplarına birbirinden şık ve rahat parçalarla yepyeni bir dokunuş yapmaları için harika bir fırsat sunan Dockers® da müdavimlerini %50’ye varan indirimle karşılıyor. Günün her anında erkeklere şık kombinler sunan Kiğılı ise, 15 Ekim’e kadar sürecek  %70’e varan indirim avantajı ile bayram sevinci ve şıklığı yaşatıyor. Erkek giyimin en tercih edilen markalarından Süvari ise 2 pantolon, 2 gömlek ve 2 tişörtü 199,90TL’den satışa sunarak bayramı şenliğe dönüştürüyor.

Modanın kalbi Vakko, yazın en büyük indirimini bayramda uyguluyor. %50 + %50 indirim fırsatı sunan Vakko’da elbiseler 169TL’den, pantolonlar 89TL’den, gömlekler ise 59TL’den başlayan fiyatlara satışa sunuluyor.

LTB, indirimin son günlerine denk gelen bayram tatilinde, mağazalarında tişörtten elbiseye, gömlekten sweatshirte bir çok ürün grubunda tek fiyat kampanyasına ek olarak denim gruplarında farklı kampanyalar sunuyor. Tekin Acar Cosmetics ise 1-25 Eylül tarihleri arasında makyaj ürünlerinde %30, cilt bakım ürünlerinde %25 ve parfümlerde ise %20 indirim avantajını kozmetik meraklılarına müjdeliyor.

Bayram en çok çocuklara güzel!

Çocuk ve bebek giyiminin renkli dünyası Panço, 100TL ve üzeri alışverişlerde okul çantalarında %40 indirim avantajı sağlıyor.

B&G Store mağazalarında ise Kurban Bayramı heyecanı, %50 + %40 indirim oranıyla yaşanıyor. Dünyaca ünlü Dirk Bikkembergs, Patrizia Pepe, Cesare Pacotti ve BG Baby, Tyess, NBT Jeans , First Line markaları B&G Store mağazalarında günlük kıyafetten, şık davet tasarımlarına uzanan geniş ürün gamıyla moda sever minikleri bekliyor.

Yeni sezonda markalar şahane!

Modanın nabzını yakalamak isteyenlerin adresi Mango, SONBAHAR 2016 koleksiyonu ile özel günlerde mükemmel kombini yakalamayı hedeflerken, zarif çağın nostaljisini özgür kadının feminenliği ile birleştiriyor. Her zevke ve yaşa birbirinden farklı tasarımlar sunan Penti’de ise bayramda uygun fiyatlı hediye alternatifleri bulmak mümkün. Yenilikçi ve enerjik çoraplar, birbirinden sevimli pijama takımları, panduflar ve plajla ilgili her şey Penti’de moda severleri bekliyor.

Kaliteli ve uygun fiyatlı alışverişin adresi LC Waikiki’de erkekler sade şıklıkları, kadınlar ise zarif kombinleri ile göz doldururken, bayramın neşesi minikler de şıklık yarışına girecek. Kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanan özel serileri ile eylül ayında sezona hızlı giriş yapan New Balance ise alışılmışın dışındaki renk geçişleri ile 580 Omni erkek, sonbahar ışıltılarını taşıyan 574 Radiant kadın ve ilhamını doğadan alan 574 Autumn Leaves çocuk koleksiyonu ile dikkat çekiyor.

İnci Deri’nin, Gamze Saraçoğlu kreatif direktörlüğünde hazırlanan 2016 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu bayram şıklığını tamamlamak için 69,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bayramda ev dekorasyonuna önem verenlere…

Doğanın huzur veren renklerini sadelik ve şıklıkla birleştiren Chakra, Eylül ayına özel fırsat kampanyasıyla dekorasyon tutkunlarına sesleniyor. Dönem trendlerini ulaşılabilir fiyatlarla yaşam alanlarına taşıyan English Home ise, kır bahçelerinin güzelliklerini yansıttığı ‘Cottage Garden’ koleksiyonunda sonbahar zamanı ormanın aldığı renklerden ilham alarak hasat mevsimini bayramda evlere taşıyor.

Piazza bayramda çikolata ve şeker alışverişine davet ediyor

Market alışverişinin ilk durağı Migros, bayramda damakları şenlendirmeye hazırlanıyor. Migros’ta 1-18 Eylül tarihleri arasında tek seferde 30TL’lik bayram şekeri veya çikolatası alımına 5 Money hediye ediliyor.   Money Bonus ile ödemelerde ise +5 Money daha hediye ediliyor.

Türkiye’nin en zengin çikolata koleksiyonlarından birine sahip olan Kahve Dünyası, bu bayram da tüm mağazalarını çikolatayla kaplıyor. Üstelik Kahve Dünyası’nda 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 100 gr. Türk Kahvesi,100 TL üstü alışverişlerde 250 gr Türk kahvesi, 150 TL üstü alışverişlerde ise 400 gr Bonte ve 250 gr Türk kahvesi hediye ediliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.