EN BÜYÜK RAKİBİMİZ SEYİRCİ GRUPLARI!

EN BÜYÜK RAKİBİMİZ SEYİRCİ GRUPLARI!
Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Yükseliş Sezonu'nda en büyük rakiplerinin taraftar grupları olduğunu ifade etti.

Samsunspor A.Ş. büyük ortağı ve Yıldırım Holding İcra Kurulu başkanı Yüksel Yıldırım, taraftar gruplarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "'Yükseliş Sezonu'nda en büyük rakibimiz 19 Mayıs Stadı'ndaki seyirci grupları olduğunu söyleyebiliriz. Bu "bölünmüş taraftar" topluluğu, "tek yürek & tek ses" grubu bir "taraftar" haline getirilirse yeniden "Samsun Cehennemi" efsane olur" dedi.

eb2yhvbwwaeotg5.jpg

DEĞİŞİM SIRASI SİZDE!
Samsunsporlu taraftarlarla twitter üzerinden interaktif bir şekilde iletişime geçen ve yanıtlar veren Yüksel Yıldırım, bir taraftarın; ''Herkes bildiği işi yapsın patron. Geçen seneki hayal kırıklığının en büyük sebebi takımın düzgün kurulmaması.Bu da sizin işiniz. Samsunspor tribünleri üstüne düşen her şeyi zaten yapar'' şeklindeki tweetine karşılık olarak: ''Doğru diyorsun kardeşim. Bu nedenle bu sene işlere elimi soktum. Geçen seneki takımda hiç bir katkım yoktu para dışında! Artık işler değişti. Samsunspor Yönetim Kurulu işi ele aldı. Bu sene bakın bakalım ne olacak? Biz değişimi başlattık. Ama ya sizler? Değişim sırası sizde" diyerek yanıt verdi.

eb1lap8w4aab6gd.jpg

'İSMAİL BAŞKANLA ARAMIZI BOZMAK İSTEYENLER VAR'
Bir taraftarın İsmail Uyanık ile aralarında kırgınlık olmamasını temenni etmesi üzerine ise Yüksel Yıldırım şöyle konuştu: "İsmail Başkan ile aramızı bozmak isteyenler çok. Ama başaramayacaklar. İsmail Başkan ile bu yola beraber çıktık. Kazananlar doğrunun yanında olanlardır. Bizden yanlış olması imkansız. Bizim yaptığımız karşılıksız bir sosyal sorumluluk projesi ve gönül işidir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.