En büyük projemiz STK'larla birlikte çalışmak

En büyük projemiz STK'larla birlikte çalışmak
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Samsun'da sivil toplum kuruluşları ile siyasetçilerin el ele olmasının güce güç katacağını ifade ederek...

 "Bu şehir için en büyük projemiz Samsun için STK'larla birlikte çalışmaktır" dedi.

AK Parti'nin Avukat Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Hocaoğlu, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret etti. Samsun'da sivil toplum kuruluşları ile siyasetçilerin el ele olmasının güce güç katacağını belirten Hocaoğlu, "Seçildiğimiz takdirde Samsun için insanlarımızla aynı duyguları paylaşıp STK'lar, odalar, borsalar, sendikalar, vakıflar, dernekler ve gönüllü kuruluşlarla Samsun için birlikte çalışmak istiyoruz. Bu şehir için en büyük projemiz Samsun için STK'larla birlikte çalışmaktır" dedi.

'STK'lar şehrin ortak yüreğidir'

Sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek, birlikte yürüyerek proje üreteceklerini dile getiren Hocaoğlu, "Kentimizin kanaat önderleri ve gündem belirleyicisi konumundaki STK'lar ne kadar güç birliği içerisinde olursa etkinlik katsayımız da o derece artacaktır. Samsun'da ki sivil toplum kuruluşları, ilin ortak yüreği ve ortak aklı olmuşlardır. Ben STK'lara her zaman ilin en büyük kazanımları olarak bakmaktayım. Şehrin adeta veli nimetleridir" diye konuştu.

'İstişarelerde bulunacağız'

STK'ların yol gösterici konumunda olduğuna işaret eden Hocaoğlu, "STK'larımız toplumsal sorunları sadece seslendirmiyor, beraberinde çözüm önerileri de sunarak, ortak aklı öneriyor. Yani istişare yapıyor. Yeni Türkiye'de Büyük Samsun'u inşa etmek için STK'larla birlik ve beraberlik içerisinde istişarelerde bulunacağız. Milletvekili seçilmem halinde toplumun ortak değeri olan sivil toplum kuruluşlarımızın Meclis'teki sesi olacağım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.