‘EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ HALKIMIZ’

‘EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ HALKIMIZ’
Hayır Çarşısı’nın 10. mağazasını Çatalçam Mahallesinde hizmete açan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “En büyük destekçimiz halkımızdır.

Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Biz de bu güvene layık olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Hayır Çarşısının onuncu mağazasını Çakırlar Mahallesinde hizmete açtı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’in yanı sıra Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri, Çakırlar Mahallesi Muhtarı İlhami Deniz’in de katıldığı açılışta konuşan Başkan Taşçı, çalışmalarındaki en büyük destekçinin halk olduğunu belirtti.

TÜKENMEYEN HİZMET AŞKI
Gerçekleştirdikleri çalışmalarda ve hayata geçirdikleri projelerde en büyük destekçilerinin halk olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İçimizde bitmek tükenmek bilmeyen bir hizmet aşkı var. Bu aşk ile çalışmalarımızı sürüdürüyor, halkımızın yaşamını kolaylaştıracak projelerle yolumuza devam ediyoruz. Hayır Çarşısı ile başlattığımız yardımlaşma hareketimiz büyüyor. Öte yandan yakında hayata geçireceğimiz kapsamlı projelerle ilçemizi değiştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken de en büyük destekçimiz halkımızdır. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Biz de bu güvene layık olmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

'KÖY KONAĞI YAPILACAK'
Atakum İlçesinde sürekli artan nüfusa dikkat çeken Başkan Taşçı, “Rutin belediyecilik hizmetlerinde önemli mesafeler kat ettik. Karadeniz Bölgesinin yaşam merkezi haline gelen Atakum İlçesinde bu durumu sürekli artan nüfustan da görüyoruz. Şehrimizin önemli ilçelerinden Yakakent’in nüfusu 9 bin civarında. Atakum İlçesinin nüfusuna her yıl bir Yakakent İlçesi kadar nüfus ekleniyor. Büyüyoruz, değişiyoruz ve gelişiyoruz. Bugün burada Hayır Çarşısı açılışını gerçekleştirdiğimiz mahallemizde en kısa sürede bir köy konağı olacak. Bunun da sözünü veriyorum, önümüzdeki ay çalışmalarına başlanacak” dedi.

ÖRNEK BELEDİYECİLİK
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise konuşmasında Başkan Taşçı’nın önemli çalışmalara imza attığından bahsederek, “Birbirinden önemli çalışmalarlar ve sağlam projelerle örnek bir belediyecilik anlayışı ortaya koyan Başkan Taşçı, AK belediyeciliği en iyi şekilde temsil ediyor. Yıllardır aşılamayan sorunları aşan, engelleri ortadan kaldıran bu anlayışın destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.