EN BAŞARILI İLÇE KAVAK

EN BAŞARILI İLÇE KAVAK
Samsun'un hatırı sayılır İnternet Siteleri'nden biri tarafından düzenlenen ve üç gün süren "En Başarılı Belediye Başkanı Kim?" anketinin sonucu açıklandı.

Ankette yer alan 18 Belediye Başkanı içerisinde, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Asarcık Belediye Başkanı ile birlikte birinciliği paylaştı.
Anket sonucuna göre Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu En Başarılı Belediye Başkanı sıralamasında 353 oyla 1. sırada yer aldı.

2014 Mart ayı Mahalli Seçimlerinde MHP'li Şerif Ün'den Belediye Başkanlığını devralan İbrahim Sarıcaoğlu makama oturduğu günden beri Kavak'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için yoğun çaba sarfediyor.
Seçimlerde halka vaad ettiği projelerini tek tek hayata geçirmeye başlayan Sarıcaoğlu bir demecinde 'Makam ve koltuk sevdalısı olmadığını, tek amacının ilçeye hizmet etmek olduğunu' ifade etmiş "Bismillah" diyerek çalışmalarına start vermişti.

Halkın hizmetine sunduğu ve yapımına devam ettiği, Doruk Canlı Hayvan Pazarı, Kavak Ortaköy Şelalesi, Tarihi Çakallı Taşhan, Belediye Yeni Hizmet Binası, Spor Salonu ve Kavak Belediye Meydanı projelerinin yanı sıra, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki tek yönlü yolda düzenleme yapılarak, çift yönlü hale getirildi, ihtiyaca binaen 100 çöp konteynırı alındı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 1 adet Temizlik aracı temin edildi, Mehmet Paşa Mahallesi Hükümet Sokak'ta genişletme ve kaldırım çalışmaları başlatıldı.

Nüfusu az olan belediyeler içerisinde Kavak Belediyesi'nin, ilçedeki şelale, manzara, tarihi köprü ve bine gibi eserlerin restorasyonunu yaparak, çevre düzenlemelerini tamamlayarak, bu güzelliklerin tanıtımı ile Kavak İlçesini Turizm kenti haline dönüştürme çabaları dolayısıyla Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu takdir ve tebrik ediyor, ankette birinci çıkmasını, "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" sözünü, tasdiklemiş olduğunu düşünüyoruz.











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.