EMEKÇİLERE SESLENDİ...

EMEKÇİLERE SESLENDİ...
TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı emekçilere seslendi:Türkiye’yi Dünyanın en güçlü ilk 20 ekonomi arasına sokan emekçilerin bayramını kutluyoruz

TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı, ürettiği değerlerle Türkiye Ekonomisini dünyadaki en büyük 20 ekonomi arasına sokan emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarken yaptığı açıklamada birlik mesajı verdi. Türkiye Ekonomisinin bir bütün olarak daha iyiyi hedeflemesi halinde bütün zorlukların üstesinden geleceğini söyleyen Çuhacı; genç işadamları ve girişimciler olarak bu hedefe destek verdiklerini açıkladı.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) başkanı Rahmi Çuhacı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Türkiye’nin tüm kesimleriyle bir bütün olduğuna dikkat çeken Çuhacı, dünyadaki ilk 20 büyük ve güçlü ekonomi arasına girmeyi başaran Türkiye’nin bu birlik ve beraberliğini sürdürmesi halinde bütün zorlukların üstesinden geleceğini belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

“Emekleriyle ve alın terleriyle Türkiye ekonomisinin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan değerli işçi, memur ve tüm çalışanlarımızın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Emeğe ve çalışan haklarına saygının ve sosyal diyaloğun gelişmesi, demokratik kültürümüzün de gelişmesine katkı sağlayacağı düşüncesinden yola çıkarak Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) olarak  bizler sadece iş dünyasının değil çalışan kesimin de sorunlarına duyarlı olduk ve çözüm üretmeye çalıştık. 

Devlet, işçi ve işveren arasında geliştirilecek sağlıklı diyaloğun, istihdamın gelişmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve kayıtdışı ile mücadelede ülke ekonomimizi güçlendireceği aşikardır… Türkiye’miz, başta emekçiler olmak üzere ekonomideki tüm unsurlarının katkısıyla dünyadaki en güçlü ilk 20 ekonomi arasına girmiştir. Türkiye’yi bu noktaya getiren emeğin sahiplerine buradan teşekkür ediyorum. Emekçilerimizin sağduyusuyla bugün yaşadığımız güçlüklerin ve engellerin de üstesinden gelerek daha iyi noktalara çıkmayı hedefliyoruz. Türkiye Ekonomisi bir bütün olarak daha iyiyi hedeflediği ölçüde bunları başarabilecektir.

Biz genç girişimci ve işadamları olarak bu hedefe destek veriyoruz. Emekçilerimizle birlikte ve dayanışma içinde çalışan tüm TÜGİAD üyeleri adına tüm çalışanların ve emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde kardeşlik ve barış içinde geçmesini temenni ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.