Emanet Oyları Geri Alacağız

Emanet Oyları Geri Alacağız
MHP Samsun Milletvekili aday adayı Aslan Karanfil teşkilat ziyaretleri kapsamında Yakakent, Alaçam, Ondokuzmayıs ve İlkadım MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Samsun'un batı bölgesinden ziyaretlerine başlayan Karanfil Yakakent, Alaçam ve Ondokuzmayıs teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerin ardından ilçe esnaflarını dolaştı. Sabah saatlerinde başlayan program, MHP İlkadım İlçe Başkanlığı'na yapılan ziyaret ile son buldu. MHP İlkadım İlçe Yönetim Kurulu toplantısının ardından Başkan Hüseyin Ordu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Karanfil, "Samsun'un en büyük ilçesi İlkadım. İlçemizdeki herkese ulaşacağız, sorunlarını dinleyeceğiz. Her yerde anlatmamız gereken bir şey var; o da gidişatın kötü olduğu ve bu düzene artık dur denilmesi gerektiğidir. Teşkilatlarımızdan beklentilerimiz büyük. Hep beraber gece-gündüz, soğuk-sıcak demeden çalışacağız. Bugüne kadar bir çok milliyetçi kardeşimiz, büyüğümüz AKP'ye oy verdi ve pişmanlar. Bizlerde durmadan, yılmadan Türkiye'nin çıkmaz bir yola girdiğini bu vatandaşlarımıza anlatarak AKP'deki emanet oylarımızı geri alacağız." şeklindeki açıklamalarının ardından partililerin sorularını cevapladı. 

MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşkilatlar olarak üzerlerine düşen görevi her zaman yapacaklarını belirtti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum