ELVEDA PLAY-OFF ! 1-0

ELVEDA PLAY-OFF ! 1-0
Kırmızı beyazlılar Play-off umutlarını sürdürebilmek adına konuk olduğu kritik Balıkesirspor karşısında saç baş yolduran bir mücadele tarzı ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve Play-offlara veda etti...

 


Ptt 1.lig'de Samsunspor play-offlara katılmak adına büyük önem taşıyan maçta Balıkesirspor'a 1-0 mağlup oldu. 90 dakika boyunca taraftarlarına adeta saç baş yolduran Kırmızı beyazlı oyuncular belkide bu sezonun en kötü futbolcunu sahaya yansıtarak Play-off umutlarını kendi elleriyle tepti. Kilometrelerce mesafeyi hiçe sayarak Balıkesirspor maçında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar ise maç sonu futbolculara yoğun tepki gösterdi. 

 

 

 

 

 

 

 

 


FATHİ'TEN BÜYÜK HATA 
Ptt 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Play-off hattındaki en büyük rakiplerinden olan Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleye her iki takımda kontrollü başladı. Samsunspor gol için rakip kaleye yüklediği anlar'da Fatih Kılıçkaya savunmada yaptığı büyük hata Kırmızı beyazlılara pahalıya patladı. Maçın 10. dakikasında Fatih'in yaptığı büyük hata sornası topla buluşan Genero Zeefuik düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

MURAT İNANILMAZI BAŞARDI 
Bu golün ardından rakip kalede beraberlik sayısdı arayan Kırmızı beyazlılar Ofoedu ve Ekigho ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın 45. dakikasında ise Murat Gürbüzerol kaleci Vukovic ile karşı karşıya kaldığı net gol pozisyonudna topun dibine girmesinin ardından kaleciye çarpan top konere çıktı ve Kırmızı beyazlılar çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı ve Samsunspor soyunma odasına 1-0 yenik durumda girdi. 


NET GOL POZİSYONLARI KAÇTI 
Maçın ikinci yarısında ise oyuna hızlı başlayan ve rakip kalede beraberlik sayısı arayan Samsunspor girdiği bir birinden net gol pozisyonundan yararlanamadı. Özellikle Musa Aydın'ın 85. dakikada ceza sahası içersinde kaleye gönderdiği şutta kaleci Vukoviç inanılmaz bir kurtarışa imza attı ve Samsunspor'un beraberliği yakalamasına izin vermedi. Kalan dakikalarda da Samsunspor aradığı golü bulamadı ve Balıkesipor'a 1-0 mağlup olarak Play-offlara katılma şansını kendi elleriyle tepti. NİYAZİ ÖNDAŞ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum