ELİNİ ÖPTÜLER PARAYI KAPTILAR

ELİNİ ÖPTÜLER PARAYI KAPTILAR
Elini öptürüp dolandırıcılara 18 bin TL kaptırdı
ANTALYA'da 55 yaşındaki Ali Kaya, çeşitli markalarda 200 telefon ve tanesi 14 bin euro değerindeki altın saatler karşılığında anlaştığı dolandırıcılara 18 bin lira kaptırdı. Kaya'nın pazarlık sonrası dolandırıcılara elini öptürdüğü görüntüler, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Soğuksu Mahallesi Kazam Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir banka şubesinden emekli maaşını çeken Ali Kaya'yı takibe alan dolandırıcılar, ellerinde çeşitli markalarda 200 telefon ve tanesi 14 bin euro değerinde bir düzine altın saat olduğunu belirterek, Kaya ile 18 bin TL karşılığı anlaştı. Üzerinde para olmadığı için emekli maaşı üzerinden kredi çeken Kaya, daha sonra bir pastanede buluşup dolandırıcılara paraları teslim edip paketi aldı. Pazarlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Dolandırıcılara elini öptüren Kaya, üzerine pet şişeden suyunu yudumladı. 

Daha sonra kuyumcuya giden Ali Kaya, saatlerin altın olmadığını ve değersiz olduğunu öğrenince polise başvurdu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayın şokunu atlamadığı belirten Kaya, "Pazarlık cazip gelmişti. Beni tuzağa düşürdüler. Şimdi evde kalp rahatsızlığı olan annem var. Ben ona ne diyeceğim" dedi.
 (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.