ELEŞTİRİ OKLARI TAŞDEMİR'E

ELEŞTİRİ OKLARI TAŞDEMİR'E
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk yolunda iki puan bırakılan Keçiörengücü maçındaki oyuncu tercihleri sebebiyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Yılport Samsunspor'un şampiyonluk yolunda ağır bir yara alınan Keçiörengücü mücadelesinde yaptığı oyuncu tercihleri ve değişiklikleri sebebiyle fatura Teknik Direktör İsmet Taşdemir'e kesildi. Son haftalarda formda olan Bahattin Köse'yi yedek soyunduran Taşdemir'in Erhan Şentürk ısrarı taraftarı çileden çıkardı. Belki de şampiyonluğun geleceği maçta hamle oyuncusu olarak Enes İslam İlkin'i sahaya süren tecrübeli hocanın bu tercihine de anlam verilemedi. Yedek bekleyen Bahattin Köse, Samet Asatekin gibi daha tecrübeli oyuncular varken genç İlkin'i sahaya süren Taşdemir eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

ss1-8292.JPG

"OYUN PLANIMIZ YOK"
Maçtan sonra sosyal medya üzerinden görüşlerini paylaşan Yılport Samsunspor taraftarları takımın bir oyun planı olmadığından dem vurdu. Sahada birkaç ismin yetenekleri ve hırsını bağlı bir oyun oynandığının altını çizen kırmızı-beyaz sevdalıları son beş hafta kala şampiyonluk umudunu diri tutsa da takımın genel görüntüsünden pek memnun gözükmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.