ELEKTRONİK SİGARA GENCİN AĞZINDA PATLADI

ELEKTRONİK SİGARA GENCİN AĞZINDA PATLADI
Sigarayı bırakmak isteyen kişilerin en masum ve temiz aparatlardan birisi olarak gördüğü elektronik sigara, korkunç bir olaya neden oldu.

Bu hafta yayınlanan bir tıp dergisine göre 17 yaşındaki genç bir çocuk elektronik sigarasını her gün olduğu gibi standart şekilde kullanıyordu. Ancak hiç beklenmeyen bir anda elindeki e-sigara patladı ve çenesi kırıldı. Aynı zamanda diğer dişlerinde de ağır hasar meydana geldi.

likit-sicratan-elektronik-sigara-modelleri.jpg

Elektronik sigara saatli bomba gibi
Ağzında sigara patlayan gencin annesinin anlattığına göre 19 Haziran günü her şey sıradandı. Oğlunun oturma odasında uzanırken  aniden  bir patlama sesi duyduğunu ifade eden annesi, oğlunun yanına gittiğinde  gencin ağzında yoğun miktarda kan olduğunu söyledi. Ayrıca dişlerinin bir kısmının da çevreye saçıldığını ifade etti.Bu olaydan sonra akıllara en çok gelen sorulardan birisi de çocuğun  hatalı bir davranış yapılıp yapmadığıydı. Genç tarafından ifade edildiğine göre herhangi bir zorlayıcı işlem gerçekleştirilemedi. Muhtemelen elektronik sigara içerisindeki lityum-iyon pillerinin aşırı ısınmadan dolayı patladığı düşünülüyor.

amerikan-gida-ve-ilac-kurumundan-elektronik-sigara-sirketi-juul-a-suclama-genclerin-elektronik-sigara-icmesine-karsi-yurutulen-mucadeleyi-baltaliyorsunuz107833-0.jpg

Gencin hastaneye götürülmesi üzerine kısa bir süre içerisinde tedavisi tamamlandı ve taburcu edildi. ABD itfaiye İdaresi Başkanlığı’nın söylediklerine göre Ocak 2009'dan 31 Aralık 2016'ya kadar ABD'ye 195 elektronik sigara patlaması meydana geldiği ifade edildi. Bunların hiç birisinde ölüm gerçekleşmedi. Eğer sizler de elektronik sigara kullanıyorsanız, yaşadığınız problemleri yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.