ELEKTRİK HATLARI YENİLENİYOR

ELEKTRİK HATLARI YENİLENİYOR
Terme Akçaykaracalı’da elektrik hatları yenileniyor

Samsun’un Terme ilçesi Akçaykaracalı mahallesinde elektik direkleri ve hatları yenileniyor.

Terme ilçesi Akçaykaracalı mahallesinde YEDAŞ tarafından başlatılan elektrik hatlarında iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Sokak lambalarının ve 4 adet trafonun da yenilendiği çalışmalar kapsamında ahşap elektrik direkleri sökülerek yerine demir direkler dikiliyor.

CİDDİ DEĞİŞİM SAĞLADIK

Yıllarca köy statüsünde olan, hizmet noktasında ciddi eksikleri bulunan mahallelerde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kul, “Çalışmalar kısa bir süre içinde tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Biz vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için varız. Bütün vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Yapabileceğimiz ne varsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yol, su, alt yapı, elektrik ve diğer alanlarda özellikle köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimizde ciddi bir değişim sağladık.” Dedi.

MUHTAR’DAN TEŞEKKÜR

Mahallede elektriklerin sık sık kesilmesi üzerine elektrik direklerini ve hatları yenileme çalışmaları başlatılması için Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte ilgili makamlara başvuru yaptıklarını dile getiren muhtar Musa Şen  “660 haneli mahallemizde yaklaşık olarak 1000 civarında elektrik direkleri yenilenerek kabloları çekiliyor.  Mahallemizin hatları çok eski olduğundan ufak bir fırtınada sürekli elektrikler kesiliyordu. Çalışmalar tamamlandığında mahallemizde elektrik kesintisi yaşanmayacak. Mahallemizin sorunlarının çözümüne katkılarından dolayı Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere elektrik hatlarının yetersizliğini gündeme taşıdığı için ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Şenol Kul’a mahalle halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

          

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.