ELE VERİR TALKIMI...

ELE VERİR TALKIMI...
Canik Belediyesi'nin çıkardığı Canik bülteninin Samsun'da değil de Ankara'da bastırılması tepkilere yol açtı

Samsun Canik Belediyesi'nin çalışmalarının reklamı amacıyla çıkardığı bültenin Ankara'da bastırılmış olması, kamuoyu nezdinde "Bu olay Başkan'ın söylemlerine hiç uymadı. Yetki sahasında olmayan ne kadar iş varsa, "Samsun'u seviyorum, Samsun için yapıyorum" savunmasına sığınarak yapmaya girişti. Yani ele verir talkımı demenin tam yeri bu durum. Ve bir Başkan için, hiç de dediğinin ardında duran eylemde bulunmamak yakışık almadı, etik durmadı" sözleriyle karşılandı. 

MANGALDA KÜL BIRAKMAMAK KOLAY
Samsun Canik Belediyesi'nin aylık haber ve etkinlik bülteninin Ankara'da bastırılması kamuoyunda şaşkınlık ve tepki uyandırdı. Vatandaşlar;"Söyleme gelince Samsun aşkıyla mangalda kül bırakmayanlar,eyleme gelince tam tersini yapıyor. Samsun'da matbaa mı kalmadı, şehrin suyu mu çıktı?" şeklinde konuştular. 

DAĞITILMADIK YER BIKARILMADI
Ankara'da basılan bülten, adeta Samsunlunun gözüne sokulurcasına, ev ev, sokak sokak, apartman apartman hatta araç sürücülerine dek dağıtıldı. Samsun halkının cebinden çıkan para, başka bir şehrin kasasına girdi. Bunca masrafın sadece Canik Belediyesi'nin etkinliklerini tanıtmak için olmadığını düşünen kamuoyu, "Bu etkinlik tanıtımından öte, etkinlik pazarlama" yorumunda bulundu.  Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum