Elde VAR üç puan !!!

 Sezona üç puanla başlamak takımla taraftar arasında mükemmel bütünleşme sağlar. Böyle bir başlangıca da gerçekten ihtiyacımız vardı. En başta bu kaliteli kadroyu kurabilmemizin mimarı başkanımız Yüksel YILDIRIM’ı, sonrasında futbolcularımızı ve teknik heyeti canı gönülden kutluyorum. 

 Maça etkili başlayan ve maçın mutlak favorisi, rakip Altay’ın da kabul ettiği gibi Samsunspor’du. Golü geciktirmeden bulan Samsunspor maçın fişini çekmeyi maçın normal süresi içinde başaramadı. Skorun 0-1 şeklinde 90 dakika devam etmesi TV başındaki taraftarı oldukça gerdi. Fofana.. İlk defa maçın tamamında etkili gördüm. Samsunspor’un bu sezonda kilit ismi olacak. 

Boldrin.. Maça kendisini veremedi, etkisiz bir görüntü verdi ama biz onun nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Acelemiz yok 35 haftamız daha var Boldrin.

Jakup.. Hazırlık maçlarında bizi korkutan Polonya’lı kalecimiz bana güven verdi. 

Harris.. Gol pozisyonunda yer tutuşu iyiydi. Süratli ve etkili bir oyuncu. İleriki haftalarda çok daha iyi olacak.

Laura.. Birkaç pozisyonda golü yapması gerekirdi. Samsunspor olarak çok şey beklediğimiz forvete bu maç nazarlık olsun diyelim. İlk maç gerginliğine verelim.

Celil.. Oyunda kaldığı 78 dk boyunca durmadı. Hem oyun kurdu hem de gol aradı. Sahanın her yerindeydi. Aferin Celil hep böyle.

Zeki.. Çok hareketli ve tecrübeli oyuncu, yakın oyun arkadaşları Osman, Harris, Boldrin, Laura ile senkronize olmakta zorlandı. Ben biraz da aşırı sıcak havanın ve ilk maçın etkisi olduğunu düşünüyorum. Çok daha iyi olacaktır.

Osman.. Forvetle arasını daha kısa tutması gerekir. Ofansif yönü daha etkili. Kalite kadro ile çok güzel işler yapacaktır. Bu maç hiçbir futbolcumuz için ölçü olamaz. 

Sagat.. Sahanın bence en başarılısı Altay’ın kalecisi Ozan’dı. Ceza sahası dışından günün başarılı kalecisinin tüm karizmasını çizdin Ahmet. Spikerin dediği gibi daha terlemeden. Bu çocuk çok can yakar buraya yazıyorum.

    Maça büyük resimden bakacak olursak Altay takımına verilen pozisyonların mercek altına alınmasında büyük yarar var. Aldığımız galibiyeti küçültmesin ama Altay ligin en zayıf ekibi konumunda. Haftaya Eyüp bu hataları affetmez. Dersimize güzel çalışalım tadımız kaçmasın. Zeki, Alim, Yusuf ve Mücahit defans bu kadar tecrübeli isimlerden kurulu olmasına rağmen verdiğimiz pozisyonları bir arada oynamamanın verdiği dezavantaj, sıcak hava ve ilk maç gerginliği olarak yorumluyorum. İnşallah kısa sürede uyum sağlanır defansımız kale önüne tır parkeder. 

    Tff 1. Lig’de tarihin ilk "var" sistemli maçında, ofsayt diye iptal edilen golümüzün verilmesi büyük hakkaniyetti. Tüm takımlarımızın haklarının korunması adına, dile getiren, işleme koyduran ve hayata geçiren herkesten Allah razı olsun.

    Önümüzdeki hafta tüm Samsun seyircisini maça davet ediyorum. Mazeretsiz herkesin maçta olması çok önemli. Rakip ligin dehşet para harcayan süper kadrolu Eyüp’ü. Bayram Hoca takım üzerinde gerekli eksiklikleri düzeltir tamamlar. Biz sahadaki eksik koltukları tamamlayalım. Biz istersek o stadı kapalı gişe yaparız. Güzel başladık güzel gitsin. İste ki olsun felsefesi, haydi Samsun cumartesi saat 19.00’da 19 Mayıs stadında buluşmak dileği ile.

    Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR