ELBETTE ABD’SİZ BİR DÜNYA ÖZLÜYORUM

ABD’siz bir dünya özlemiyor musunuz başlığı altında bu köşede 3 yazı yayınlandı. Bu başlık altındaki yazılarımızda ABD’nın Müslüman coğrafya üzerindeki darbeler ve müdahalelerinin çok Az bir kısmını yazabildik.

Kurmuş oldukları NATO ve BM gibi kuruluşları da kullanarak zulümlerine devam etmektedir. Özellikle ülkemizde ve diğer Müslüman coğrafyada ABD’ düşmanlıklarının çok iy bilinmesi ve karşıt eylemlerin hız kazanması gerekiyor.

Bizim çocukluk, öğrencilik yıllarımızda ABD’ye solcular karşı çıkardı. Ve söylemler şöyleydi ‘kahrolsun Amerika’ ‘ Sömürüye ve işgale hayır’ buna benzer ifadelerle yürüyüşler yapılırdı ve ülke komünist olmasın diye onlara karşı çıkardık.80 öncesi sağ-sol kavgalarının ana eksenini de bu algı oluşturuyordu. Türkiye Rusya’nın olmasın ama ABD dostumuzdur onunla olur anlayışı zaten tüm İslam coğrafyasına egemen bir anlayıştı.

Bizler elhamdülillah cennet mekân merhum Başbakanımız PROF Necmettin ERBAKAN hocamızla ABD gerçeğini öğrendik. Hayatı boyunca ABD VE İSRAİLİN İslam dünyası üzerindeki sinsi ve menfur emellerini tüm dünya Müslümanlarını anlattı ve öğretti. Müslümanları böl parçala ve yut taktiği ile çalışan batılı güçlerin ümmetin düşmanı olduğunu öğretti.

ABD Irak’ı işgal ederken bununla kalmayacağını sırada Suriye, İran ve Türkiye’nin olduğunu bas bas bağırdı. Gün geldi Hocamızın dedikleri bir bir peşine su yüzüne çıktı.

**   “MİKROBU TANIMADAN HASTALIK TEDAVİ EDİLMEZ

 OLAYLARI ANLAMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR

 ŞİFA BULMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR. 

ONUN İÇİN İSLAMIN DIŞINDAKİ ÜLKELERİ YÖNETEN MERKEZİ TANIMAMIZ LAZIM 

BU MERKEZ SİYONİZİM MERKEZİDİR IRKCI EMPERYALİZİM MERKEZİDİR.”

Kurtuluş Mitingi KONYA 20-07-2007 Cuma

 

***   "BAŞBAKAN OLDUKTAN SONRA ABD BÜYÜKELÇISI ZIYARETIMIZE GELDI. BANA ŞUNU SÖYLEDI: BIZ BILIYORUZ KI SIZIN DAVANIZ İSLAM'DIR. BAŞBAKAN OLDUNUZ. TABII BU BIZIM HOŞUMUZA GITMEDI. AMA BERABER ÇALIŞMAYA MECBURUZ. SIZINLE ÇALIŞABILIRIZ ANCAK 6 TANE... ŞARTIMIZ VAR.

 1)İRAN ILE TICARETINIZ 50 MILYON DOLARDAN FAZLA OLMAYACAK.

2) İRAN'A GITMEYECEKSINIZ.

3)TÜRKIYE'DEKI AMERIKAN ÜSLERINE DOKUNMAYACAKSINIZ....

4)DIĞER MÜSLÜMAN ÜLKELERLE DE TICARETINIZI ARTIRMAYACAKSINIZ.

5)ÇEKIÇ GÜÇ'E DOKUNMAYACAKSINIZ.

6) İRAN VE IRAK BORU HATTINI AÇMAYACAKSINIZ.

 BIZIM TARIHTE MEŞHUR BIR SADRAZAMIMIZ VARDIR, ALI PAŞA. ONUN MEŞHUR BIR SÖZÜ VARDIR: MÜHIM BIR IŞ YAPMAK ISTERSEM ÖNCE RUS ELÇISIYLE KONUŞURUM. NE DERSE TERSINI YAPARIM. BENDENIZ DE AMERIKAN ELÇISININ BÜTÜN DEDIKLERININ TERSINI YAPTIM."

(Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN)

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Cemal Özdemir Arşivi
SON YAZILAR