ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ELAZIĞSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Samsunspor'da pazar günü oynanılacak olan kritik Elazığspor maçının hazırlıkları dün yapılan tek idmanda resmen başladı.

SAMSUNSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE 
Kırmızı beyazlılar'da Elazığspor maçının hazırlıkları start aldı. Son maçta deplasmanda Manisaspor ile 0-0 berabere kalan ve kritik 90 dakika sonunda evine 1 puanla dönen Samsunspor'da kritik ve bir okdarda önemli Elazığspor maçı hazırlıkları dün Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen akşam antrenmanı ile başladı. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleşen antrenman öncesi tecrübeli çalıştırıcı futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. 

ÖZKÖYLÜ'DEN UYARI
Antrenman sahasında gerçekleşen toplantıda deneyimli Teknik adam Osman Özköylü oyuncularına Elazığspor maçına konsanstre olmaları yönünde kısa bir konuşma yaparak uyarılarda bulundu. Düz koşu ile başlayan idman istasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise Samsunspror'lu oyuncular şut çalışması yaparak idmanı sonlandırdılar. Antrenmana sakatlığı devam eden Ercan Yazıcı katılmazken genç oyuncu Canberk Aydın ise takımdan ayrı salonda çalıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.