EL ÖPENLERİN ÇOK OLSUN!

EL ÖPENLERİN ÇOK OLSUN!
Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılı İkinci Meclis Toplantısı'nda Yeşilyurt Limanının mevcut alanının genişletilmesine dair Komisyon raporu, CHP ve MHP Gruplarının red oyuna karşılık AK Parti'li üyelerin oylarıyla kabul edildi.

Yeşilyurt Limanının mevcut alanının denize dolgu yapılarak genişletilmesi iznini içeren Komisyon raporu mecliste tartışmalara neden oldu. Tartışmalı geçen toplantıda CHP ve MHP grubu tepkilerini dile getirdi. MHP Grup Başkanvekili Fevzi Er, "19 Mayıs Limanı yapılırken kıyı kenarda zararlar olmuştu. Zararı Büyükşehir karşıladı. İş adamlarının önünü açmak istiyoruz ama bir zarar olacaksa karşılansın" dedi.


Meclise başkanlık eden Turan Çakır, "Yeşilyurt limanı, Büyükşehir Meclisi'nin dışında birçok kurumu ilgilendiren bir uygulama. Büyükşehir Belediyesi olarak Liman sahasının genişlemesi Samsun ekonomisine katkı verecektir" şeklinde açıklarken, CHP'li Meclis Üyesi Erkan Akyüz,"Burası halkın kullanımına açık alan değil, dolgu sahasında kaç m3 dolgu yapılacağı belli değil. Bu kararla istediği çalışmayı yapabilir" endişesini dile getirdi.











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.