El Emeği Göz Nuru Sergi Açılıyor

El Emeği Göz Nuru Sergi Açılıyor
Dekorasyon tutkunu Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ziyaretçileri, 30 Ağustos- 6 Eylül tarihleri arasında Selma Tomrukçu’nun ürünlerinin yer aldığı “El Emeği Sergisi”nde buluşacak.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Samsunluların sanatı daha çok sevmesi ve birbirinden değerli sanatçıların eserlerinin daha çok kitlelere ulaşabilmesi için kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Selma Tomrukçu’nun girişimci ruhuyla hayat bulan ve kişiye özel tasarımlarıyla ev tekstili alanında 19 yıldır müşterilerine hizmet sunan Marjinal Home, yılların tecrübesini ve günümüz dekorasyon trendlerini yansıttığı ürünlerini “El Emeği Sergisi” ile Samsun Piazza Sergi Salonu’nda sanatseverler ile paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

30 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan sergi 6 Eylül Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. Nevresimden ve pike takımlarından yemek örtülerine, masa aksesuarlarından ev aksesuarlarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesindeki en popüler ürünlerini bir arama görme olanağı sunacak olan sergide aynı zamanda özel el işlemeli ürünler de yer alacak.

 

Ayrıntılı bilgi için:

Team İletişim ve Danışmanlık

Başak Tanses - [email protected]

0212 358 00 20 – 0530 382 06 64

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.