"EL ELE VERİP BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"

"EL ELE VERİP BİRLİKTE YÖNETİYORUZ"
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı çeşitli programlar ve ziyaretlerle halkın içinde olmaya, esnaflarla buluşmaya ve sorunlarını dinleyip, çözüm bulmak için çalışmalara devam ediyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Ulus ve Mekke Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında esnafa bilgi veren Başkan Sandıkçı, vatandaşın isteklerini, taleplerini dinledi.  

canik-bld-haber-2-007.JPG

Göreve geldikleri günden bu yana her fırsatta Canik halkıyla birlikte olan, işyerlerini tek tek dolaşarak, onlarla ayaküstü sohbet eden Başkan Sandıkçı;  "Bütün çabamızı, bütün enerjimizi halkımızın daha mutlu, daha huzurlu, daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için harcıyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için her daim çalışmaya hizmet üretmeye devam edeceğiz. Halkımızın, esnafımızın yaptığımız çalışmalardan hizmetlerden memnun olmaları, Allah razı olsun demeleri bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Canik ilçemizi çok daha ileriye götüreceğiz. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek ilçemizi daha yaşanabilir daha modern hale getireceğiz. Bundan sonrada durmadan yorulmadan devletimiz için, milletimiz için hizmetlerimiz devam edecektir"  dedi.

canik-bld-haber-3-005.JPG

Ziyaretleri sırasında esnaftan alış-veriş de yapan Başkan Sandıkçı; “Vatandaşlarımızın düşüncelerini önemsiyoruz. Yaptığımız hizmetler onların yaşamlarını kolaylaştırmak, daha yaşanabilir bir Canik oluşturmak içindir. Bu nedenle İlçemizde oturan her bir vatandaşımızın fikirleri düşünceleri bizim için önemlidir. Bizim yönetim anlayışımızda istişare kültürü vardır. El ele verip, birlikte üretmek, birlikte yönetmek, birlikte çözüme kavuşturmak vardır” diye konuştu. 

canik-bld-haber-6-005.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.