'EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ'

'EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ'
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Terme Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti götürme çabasındayız. Bunun yanında halkımızı her fırsatta dinliyoruz" dedi.

Terme Kaymakamı Mehmet Parlak başkanlığında, vatandaşların istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Belediye Başkanı Ali Kılıç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarı ve mahalle halkının katılımı ile Bazlamaç ve Kocaman mahallelerinde ‘halka buluşma’ toplantısı gerçekleştirildi.

terme-haber-1.JPG

'HER MAHALLEDE DÜZENLENECEK'
Toplantılarda mahalle halkının sorunları dinlenerek güvenlik, asayiş, eğitim, çevre, sağlık, altyapı, eğitim, tarım, elektrik ve belediye hizmetleri hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. Öneri ve şikayetler ele alınarak sorunların çözülmesi konusunda kararlar alındı. Kaymakam Parlak konuya ilişkin yaptığı açıklamada; İlçeye bağlı tüm mahallelerde bu yönde toplantıların düzenlendiğini ve halkla iç içe olarak vatandaşların sorunlarını dinleyip bu sorunlara kalıcı çözümler üretmeye devam edeceklerini vurguladı. Mahalle sakinlerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kılıç, hemşehrilerinin görüş ve taleplerinin kendilerine ışık tuttuğunu vurguladı. Terme’nin geleceğine yönelik proje ve hizmetlere vatandaşların görüşünü alarak karar vereceklerini de belirten Kılıç, “Terme’miz, önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde yaşamaktan mutluluk duyacağınız, tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı bir şehir olacak inşallah. Bunu da yine sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. Çünkü bizim ortak sevdamız Terme.” dedi.

terme-haber-3.JPG
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.