“Ekonominin ustası biziz.”

“Ekonominin ustası biziz.”
MHP Milletvekili Aday Adaylığı için Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinden istifa eden Erhan Usta MHP Samsun ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor.

MHP Milletvekili Aday Adayı Erhan Usta ilk olarak MHP il Başkanlığını ziyaret ederek bir süre önce göreve gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve parti il yönetimi ile bir araya geldi.
Usta yeni göreve gelen Süslü ve ekibini kutlayarak; “Bizim için makam mevki önemli değil. Amacımız ülkemize ve yüce Türk Milletine hizmet etmek. Allah’a şükürler olsun bilgi ve tecrübelerimiz ile bu Aziz Vatan’a hizmet edecek becerilere sahip kadrolara sahibiz. İktidarın çizmiş olduğu pembe tabloya rağmen ülke ekonomisi gösterildiği kadar güzel değil. Kurtuluş reçetesini biliyoruz. İnşallah 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sonrası ülkemizi her yönde refaha kavuşturacak olan MHP kadroları işbaşında olacak Ekonominin ustası biziz. Benim uzmanlığım ekonomi ve tüm bilgi birikimimi aziz milletimizin hizmetine sunmak için bu yola çıktım.” Dedi.
MHP Milletvekili Aday Adayı Erhan Usta daha sonra Havza, Kavak, Çarşamba, Bafra, 19 Mayıs, Yakakent, Alaçam, İlkadım, Canik, Vezirköprü, Asarcık, Atakum, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme ve Ayvacık MHP İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. 
Usta buralarda MHP Parti İlçe teşkilatları ile bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum