EKONOMİK SIKINTIDA MI?

EKONOMİK SIKINTIDA MI?
Dr.Ersin Yılmaz'ın sahibi bulunduğu Mavi Kuşak Yaşlı Bakım Merkezi, Clinic-a Tıp Merkezi ve Kuzey Yıldızı Ana Okulları'nın ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edildi.

Dr. Yılmaz'ın sahibi bulunduğu kuruluşların yaklaşık oniki milyon lira civarında Bankalardan kredi çekmiş olmasına rağmen işletmelerinin ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edilmekte.
                                
BÜYÜKŞEHİRİN DESTEĞİNE RAĞMEN
Dr. Ersin Yılmaz'ın yaklaşık sekiz yıldan beri Büyükşehir Belediyesi'nin Evde Yaşlı Bakım ihalesini almasına rağmen hâlâ daha ekonomik sıkıntılarının olması ve Bankalardan yüklü miktarda kredi kullanması, işletmelerin zararda mı olduğu sorusunu akla getirmekte. Sadece evde yaşlı bakımından yılda yaklaşık on milyon lira civarında para almasına rağmen  işletmelerinde kâra geçememiş olması, zarar üstüne zarar etmesi akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

DOLULUK ORANLARI DÜŞÜK
Dr. Yılmaz'ın sahibi bulunduğu Mavi Kuşak Yaşlı Bakım Merkezi'nde kapasitenin sadece yüzde kırkının dolu olduğu, geriye kalan yüzde altmışlık kısmın ise boş olduğu bu nedenle de işletmenin zarar ettiği iddia edilirken sürekli zarar eden işletmenin nereye kadar ayakta tutulacağı merak konusu.Yılmaz'a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Yılmaz'ın işletmeleri devretmek için müşteri arayışında olduğu ancak kimsenin yanaşmadığı da gelen bilgiler arasında.

KREŞTE DE DURUM AYNI
Dr Yılmaz'ın sahibi olduğu Kuzey Yıldızı Ana Okulu ve Kreşinde de doluluk oranının çok düşük olmasının yanında ücretlerin de rakiplerine oranla çok yüksek olduğu iddia edilmekte. Bağlı işletmelerinde sürekli zarar eden Yılmaz'ın bu zarara nereye kadar dayanabileceği de ayrıca merak edilmekte. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.