EKONOMİK DENGELERİ SARSMADAN BİR ERKEN SEÇİM!

EKONOMİK DENGELERİ SARSMADAN BİR ERKEN SEÇİM!
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği – ASKON Samsun Şubesi İftar Programı Atakum Belediyesi Yalı Kafe’de gerçekleştirildi.

ASKON Samsun Şubesi’nin İftar programına AtakumBelediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı..

ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, kamuoyunun güçlü bir koalisyon hükümetinin kurulabileceğine dair beklentisinin azaldığını belirterek, seçimin hemen ardından yapılan koalisyon temennilerinin anlamsızlaştığını ve artık gözlerin erken seçime doğru çevrilmeye başladığını kaydetti..

EKONOMİK DENGELER SARSILMADAN

Okudan, iftarın hemen ardından yaptığı konuşmada Türkiye'nin önemli bir dönemeçte koalisyon mecburiyeti ile karşı karşıya olmasına rağmen siyasi partilerin koalisyon olgunluğunu gösteremediğini belirtti..

ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, Milletin rahat bir atmosferde koalisyon görüşmelerin yapılmasını ve hükümetin kurulmasını beklediğini belirterek “Başta ana muhalefet partisi olmak üzere diğer iki siyasi partinin ayrıştırıcı ve ötekileştirişi tutum ve beyanatları artık koalisyonu imkansız hale getirmektedir. Meclis Başkanı seçildikten sonra hükümeti kurmak için Cumhurbaşkanı tarafından görevlendirilecek olan parti başkanı’nın hükümeti kurma vazifesini başaramazsa, yapılması gereken tek alternatif olarak, ekonomik dengelerin altüst edilmesine müsaade edilmeden en kısa zamanda bir erken seçime gidilmelidir” diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.