Eko-Okul Projesi

Eko-Okul Projesi
Bafralı eko timi öğrencileri Eko-Okul Projesi'ni belediye başkanına ve velilerine sergiledi.

Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Eko Timi öğrencileri, Eko-Okul Projesi ile ilgili çalışmalarını öğretmenleri refakatinde Bafralı bürokratlara ve velilere sunarak takdir topladı.

Program sonunda Okul Müdiresi Saadet Öztürk faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Öztürk, ''Bafra Mehmet Ulusar Anaokulumuz Ulusal Eko-Okullar Projesi ile 2 yıldır çalışıyor. Proje, çocuklarda ve velilerde çevre bilinci oluşturarak geliştirmeyi amaçlıyor. Her çöpün çöp olmadığı, geri dönüşümle tekrar kullanılabileceği çocuklara ve velilere kavratılmaya çalışılmakta. Gelecek nesle temiz, yeşil, yaşanılır bir dünya bırakmayı hedefliyorlar. Okulumuz yaptığı örnek çalışmalarla bu yıl sonunda yeşil bayrak müracaatı yapacak.'' dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise “Çocuklarımız ne kadar iyi yetişirse geleceğimiz her açıdan iyi olur. Herkesin şehrine sahip çıkma bilincinin olması gerekli. Bu faaliyetlerin ileride kendini göstereceğine inanıyorum. Bu çocukların çevrelerine dikkat edeceği gibi ailelerine de olumlu etkisinin olacağını ümit ediyorum. Hep beraber dayanışma içerisinde çok yollar kat edeceğiz. Bu anlamda okul yöneticimize, öğretmen ve öğrencilerimize aynı zamanda velilerimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyarette Okul Müdür Yardımcısı Emine Sivri öğretmenler, veliler ve öğrenciler hazır bulundu. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.